Ilyen a babám fejbőre, mi lehet az?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos szerint koszmo lesz az. De ez fehér és hamlik, a koszmorol mást olvastam és viszket is a feje, a koszmo nem viszket. Hogy segíthetnék neki?
2018. jan. 16. 08:55
1/9 anonim 

válasza:

Vidd el bőrgyógyászhoz!
Komolyan, ezt mondani kell?!
2/9 anonim 

válasza:

A kép alapján tényleg koszmónak néz ki, de az tapasztalatom szerint sem viszket, így ha biztosat akarsz, irány a bőrgyógyászat.
3/9 anonim 

válasza:

Lepontozhatsz, de attól még a legbiztosabb az ha a kölyködet bőrgyógyászhoz viszed, nem pedig a GHz-en kérdezed mi lehet az a rüh a fején!
5/9 anonim 

válasza:

szerintem is koszmó, és az én lányomnak pl viszketett a homlokán. De ha bizonytalan vagy egy bőrgyógyász a biztos.
6/9 anonim 

válasza:

Koszmónak tűnik. Próbald meg, hogy babaolajat kensz rá, majd egy fél órával később lemosod babasamponnal. Ha koszmó, akkor mint a korpa fel fog válni a fejbőrről. Ha nem szűnil meg ettől, akkor gyerek bőrgyógyász.
7/9 anonim 

válasza:

mondjuk a makacs koszmó ennyitől nem jön le utolsó. én be babaolajoztam és utána rá 1 órával puha fogkefével dörzsöltem át, de az is alig szedte le neki, ezért általában mikor tűrte, a körmömmel is rásegítettem.
tudom hogy van a Babé és társai, használjuk mi is, de ha igazán makacs a koszmó, akkor ezek nem működnek.
a lepontozást köszi, biztos azért kaptam mert a babámnak viszketett is. valóban erről én tehetek :)
8/9 anonim 

válasza:

pedig ez koszmó lesz.
Miből gondolod, hogy a gyerekorvos kevésbé tudja, mint itt az akárki, aki ránéz egy rossz minőségű fotóra?
9/9 anonim 

válasza:

Ennyire tudatlan amugysem lehet senki sem.. Baba olajat kellene hasznalni kezdetektol bele a vízbe es nem lenne koszmos , egynemeik ember annyira buta es tudatlan, komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!