Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyfolytában koszmós 2 hónapos...

Egyfolytában koszmós 2 hónapos babám fejböre?

Figyelt kérdés
naponta használom a Babe sampont, meg óvatosan dörzsölgetem le, de mindig visszanö, mit tegyek rá?
2012. febr. 1. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt használd minden pancsinál.

2012. febr. 1. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje használjátok? Nálunk jó 2 hét volt, mire használt a sampon valamit, majd teljesen letisztult a kis feje , azóta sincs ( most 7 hónapos, 3 hónapos korában vettük a sampont)
2012. febr. 1. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem újszülőtt kora óta a Babé összes termékeivel fürdik ami érzéékeny bőrűeknek való. Köztük ez a samponja, van egy érzékenyeknek tüsfürdőgél, ugyan ilyen testápoló és arcápoló és popsikrém. Minden nap a hidratálókkal többször kenem. Így sosem kellett kimondottan a koszmó ellen harcolnunk. De van ismerősöm akinek volt vele probléma. Mikor mondta, akkor beugrott, hogy a sampnunkon ez a felirat van... Nem tudom mennyi idő alatt tüntette el, de azt tudom, hogy azóta is ezt használja.
2012. febr. 1. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Baba olajjal bekened vársz majd vattával kicsit erősebben átdörzsölöd (kb annyira mint amikor a lakkot szeded le a körmödről) többnyire 2 alkalom és szupin eltűnik.Aztán nézhetsz más fajta koszmó elleni sampont ha ez nem jött be nektek habár idő kell az ilyeneknek
2012. febr. 1. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálunk az alábbi igen fura módszer vált be, javaslom, hogy próbáld ki ill. azt is hogy hagy fel mindenféle termék használatával és kérj gyógyszertári fürdetőt a doktor nénitől. Be fog válni.

Fürdés előtt fél órával jó vastagon kend be a babád fejbőrét olajjal. Floriol, Vénusz, stb.... amit használsz és van otthon. Tegyél rá sapit nehogy megfázzon, majd fürdésnél jól mosd meg a fejecskéjét, utána pedig türcsivel jól törölgesd meg. Az olaj felpuhítja a koszmót, a türcsi leszedi. Ha gondolod még kefével fésülgetheted is, az is leszedi. Pár nap után helyre jön. És maradj a gyógyszertári fürdetőnél!!!

2012. febr. 1. 15:29
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos tanácsokat !!!
2012. febr. 1. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:

bics a Babét használó anyuka vagyok. Én mi allergiásak vagyunk a gyógyszertári fürdetőkre. Ezért hazsnáljuk ezt és ennek is csak az ,,érzékenybőrűek" fajtákat bírja a bőre.

Csak azért írtam le, mert sokan azt hiszik, hogy a gyógyszertárira nem lehet arrergiásnak lenni. Pedig tényleg a környezetemben (nem rokonok) is van 5 kisbaba aki a gyógyszertáriakat nem bírja és Babéznak. Ennél viszont kímélőbb HA termékcsaládot nem is ismer a gyerekorvosom se. Egyébként ő tanácsolta a használatát amikor a 4 napos babám kipöttyösödött rá első pancsija után. Én nem bíznék annyira a gyógyszertári receptes kenceficékben. Bár ezt is meg lehet vásárolni gyógyszertárakban is.

2012. febr. 1. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
2hónapos a kislányom és 3hete használjuk a babét és nem segít csak ha beolajoztam előtte akkor szűnt meg egy pár napra de 2 napja megint vissza jött mert már nem olajoztam neki csak mostam,hozzáteszem kislányomnak hatalmas és rengeteg haja van így mindennap mosom neki orvosi javaslatra.Szerintem maradok a samponnál és az olajnál aztán majd csak kinövi.
2012. febr. 1. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen sampont nem használtam még soha a most 7 hós babámnál. Eleinte minden este,most már csak minden 2. este,beolajozom,és lemosom vízzel. Sosem volt még problémánk! :)
2012. febr. 1. 21:25
 10/11 kíváncsicska ***** válasza:
Menj el orvoshoz és felír rá kenőcsöt.Gyógyszertárban keverik ki.Én egyből dokihoz vittem és pár nap alatt eltüntette.Nem kísérleteztem.Ez a leg egyszerűbb és leg megbízhatóbb szerintem.
2012. febr. 2. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!