Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám fejbőre koszmós, bekente...

Babám fejbőre koszmós, bekentem olajjal, de elég nagy a haja, nehéz olajozni. Viszont szaga is van, ez nagy gond? Mit tehetek még, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
A Babénak van egy koszmó elleni sampona,gyógyszertárban be tudod szerezni.Elég drága (2000 körül van),de sokáig elég és nekünk használt.
2009. dec. 9. 09:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Megpróbáljuk.
2009. dec. 9. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
A Babé koszmó elleni sampon segített nekünk is. Kislányom fejbőre nagyon koszmós volt, ezzel a samponnal finoman bedörzsöltem fürdéskor, rajtahagytam, amíg a testét lemostam tusfürdővel, utána lemostam a sampont is. Úgy a második hajmosáskor már látható is volt az eredmény. De fürdetés előtt én mindig bekentem a fejét egy kis étolajjal is, és pár perc után alaposan kifésültem, hogy feloldjam a koszmót. Sok sikert, a Babé biztos segít Nektek is!
2009. dec. 9. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!Ezt a kérdést éppen én is írhattam volna hónapokkal ezelőtt.:)

Hidd el,a Babé-s sampon valóban segíteni fog,szuperjó készítmény és bár tényleg nem olcsó,de megéri megvenni.Kisfiamnak is dús,nagy haja volt,hiába olajoztam,vakarásztam,nem javult a helyzet.És szintén nagyon szagos volt a feje,mert már annyira felhalmozódott rajta a koszmó.Aztán onnantók kezdve,hogy a Babé samponnal mostuk,talán 2-3 nap is elegendő volt,hogy eltűnjön.Tényleg csak ajánlani tudom!!!!

2009. dec. 9. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a kamillás Johnson's baby sampon vált be, 2 hós korától azt használjuk és azóta nem koszmós. Most 8 hós felesleges a drága gyógyszertári cucc.
2009. dec. 9. 09:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Kipróbáljuk ezt a sampont.A Johnsons samponnal mostam már, de nem segített.
2009. dec. 9. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Babe a legjobb, nekem a gyerekorvos is ezt ajánlott, mi 2490-ért vettük, lehet egy kicsit drága de kevés kell belőle és elég sokáig elég.
2009. dec. 9. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Babe koszmó elleni sampon (gyógyszertár), plusz fürdésután finoman dörzsöld át a buksiját baba hajkefével. Nekünk 3 nap alatt elmúlt így. Igaz vissza tud jönni ettől még, de akkor megint mosás. Ez nem baj, majdnem minden babának van.
2009. dec. 9. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
mi is a babé-t használjuk.nekünk használ,de ha nem használom 3 nap múlva már újra koszmós a buksia.igy 2 naponta mosom neki,az elején mig el nem múlt az először akkor meg naponta,és elötte negyed órával bedörzsöltem a fejét olajjal.na igy már használt.az olajos bedörzsölést már csak akkor használom ha jobban koszmós a fejbőre.
2009. dec. 9. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!