Szerintetek normalis, hogy a ferjem semmit nem segit itthon?
Figyelt kérdés
Cegvezeto, es sajat maganak osztja be a munkaidejet. Minden nap kb 4-5 ig dolgozik. Hazajon es kb semmit nem segit. Egy honapos a babànk. Nagy hazban elunk, es mindennel elvagyok maradva( takaritas, mosas, fozes....). Nagyon zavar. De sajnos hasfajos a baba es minden idomrt elveszi, igy is nagyon faradt vagyok mert nem nagyon alszok. A ferjem meg egy heten egyszer eljar szorakozni, hajnalban jon haza. Es azt mondja, hogy szuksege van arra hogy kikalcsolodjon mert stresszes a munkaja. Itthon meg kàosz van es enis mar keszen vagyok! Enni sincs idom. Nalatok hogy van ez? Nektek sem segit a ferjetek ? Nem hiszem hogy ez a normalis. :(
Az enyém csak akkor segít ha kezébe adom a porszívót vagy megkérem, hogy mosogasson el. A gyerekkel viszont sokat foglalkozik, fürdetni együtt szoktuk. Viszont nem igényli a főtt kaját minden nap, és kitudja szolgálni magát, nem rakom elé az ennivalót és maga után nagyjából el is pakol.
2018. jan. 14. 15:43
22/28 anonim válasza:
Abszolút nem normális, az én férjem ugyanez, a gyermekágy alatt sem volt képes kitakarítani, pedig tényleg nem tudtam megcsinálni, annyira rosszul voltam fizikailag, addig állt a kosz a lakásban, amig meg nem tudtam csinálni, vannak ilyen férfiak.
2018. jan. 14. 17:43
23/28 anonim válasza:
az én férjem se sokat "segít", de én elvagyok így. van egy 3 éves ovis és egy fél évesem. a férjem 12 órában dolgozik 6-18ig vagy 18-6ig. amikor itthon van annyit csinál hogy elviszi és elhozza a fiúnkat az oviból. persze ez is sokat jelent, mert plusz 1,5-2órám van a házimunkára. de nem is vágyom több segítségre. annyit "várok" el tőle hogy ha ház körüli gond van és szólok azt csinálja meg. ennyi. de nem jár el szórakozni vagy ilyesmi, a te férjed kicsit eltúlozza.
2018. jan. 14. 17:49
24/28 anonim válasza:
Hát így az első időszakban segíthetne. Később úgyis belerázódsz, de az eleje kemény.
Én a szórakozást nem látom feltétlenül gáznak, ezt nektek kell tudnotok, mennyire engedtek teret egymásnak ilyesmiben.
Gondolom a "segíthetnél többet" beszélgetésen túl vagytok. Ha nem változott semmi, akkor keress bejárónőt.
2018. jan. 14. 18:24
25/28 anonim válasza:
Nalunk ugyan ez volt a szitu.
Nagy haz... usztam mindennel. Parom igaz valalkozo volt nem cegvezeto. De sajna o ugy volt nevelve h a segge ki volt nyalva, sose tett egy keresztul szalat sem. En sokat javitottam rajta de eleget nem lehet. ☹
Mindegy, elfogadtam ilyennek es mar 18 eve elunk egyutt.
Ha megtehetitek fogadj fel takaritonot. Legalabb heti 1-2 alkalomra. Az nem lehet egy okor osszeg.
Nekem ha akartam volna lett volna segitsegem, de ok inkabb idegesitettek volna...
2018. jan. 14. 22:03
26/28 anonim válasza:
IGen, normális.
Eddig is kinyaltad a seggét, a gyerekkel nem változott SEMMI az ő szemszögéből.
Most is elnézed neki, akkor miért nyávogsz?!
Gyereket akartál, van gyereked, oldd meg!
Értelmes nő ilyen lustának NEM SZÜL.
2018. jan. 15. 10:31
27/28 anonim válasza:
Mit vártál? Hogy a gyerektől hirtelen házias lesz a férjed?
2018. jan. 15. 21:47
28/28 anonim válasza:
Ha cégvezető a férjed biztos van pénze hogy felvegyetek egy bejárónőt vagy valakit aki segít neked
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!