Normális az, ha napközben, amikor ketten vagyunk a gyerekkel, rendesen ellátom, eljátszunk, de mihelyst hazajön a férjem, mintha fel sem tudnék kelni, ő szalad utána, nem tud semmit csinálni itthon, mert én már nem bírom?
Szia!
Teljesen normális, én is így vagyok, szerintem azért bírjuk jobban napközben, amikor csak 2en vagyunk, mert akkor tudom, hgoy nem számíthatok senkire, amikor itthon van a férjem örülök, hgoy szusszanhatok egy kcisit, meg így ő is kiveheti a részét a babázásból.
Sose hittem, de a legfárasztóbb a gyereknevelés (persze édes fáradtság ez, nem is panaszkodok), de amikor dolgoztam nem fáradtam így el, mint mióta itthon vagyok. Mióta megvan a kislányunk este fél 10 kor úgy dőlök be az ágyba, mint egy krumpliszsák :)
Nekem sose jött be az, hogy amíg a gyerek alszik én is, mert olyankor főzök, vasalok, végzem a házimunkát.
1 éves kislány anyukája
Szia!
Ez nálunk is teljesen így van! Észre sem veszem 5-ig, hogy milyen fáradt vagyok, mikor megérkezik a párom fél6-kor úgy huppanok le a TV elé:-) Örülök, hogy egy kicsit felszabadulok:-) Persze imádom a kisfiamat, ne értsetek félre! De hát azért csak velem van 24 órán keresztül, mert ugye éjszaka is csak Én kelek hozzá.
Én sem voltam ilyen fáradt soha az életemben! Mióta megvan a kisfiam már este 9-kor összeesek, fürödni is alig van erőm, pedig még akkor kell elrendeznem a konyhát is az esti vacsi után:-(
Én pont ezért nem tudok eljárni tornázni, edzeni. Nincs hozzá erőm! Örülök, ha lefekhetek aludni:-) Irigylem azokat az anyukákat akik még mosolyogva eljárnak egy héten 2*, 3* edzeni... Mert hát olvastam ilyet....
Mindenkinek jó babázást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!