Mennyit alszik 3hós babád napközben?
Ilyenkor mit csináltok,mivel kötöd le??
Az én kislányom(koraszülött egyébként) 7kor kel,ezután elvan 8-1/4 9ig aztán alszik 11.15ig,de ha nyügösebb napja van akkor felébred hamarabb.11.15körül eszik,megint játszunk,nézegetünk fél 1 felé alszik.ilyenkor általában kiviszem babakocsiban és ott alszik 1/4 4ig. eszik,ezután már csak max fél órát alszik.ilyenkor már túl van pörögve..és nagyon fáradt,de mégsem alszik el, (fél órát).este fél8körül vacsizik,fél 3körül kel enni éjjel.
Jó ez így??mennyit kell fent lenniük ennyi idősen??védőnő szerint minden babának más az alvásigénye...
Igaza van :) az én fiam teljesen változó időpontokban tud ébredni fél hat és fél kilenc között. 3 óránként eszik, a három órából felet alszik, kivéve délután, amikor déltől-egytől alszik két-három órát, majd estefelé megint fél vagy egy órát. Amikor fent van, akkor nézi, ahgy főzök, teregetek, mondókázunk, "beszélgetünk", mesét mesélek neki, hasra fordítva nézelődik és tornáztatom is minden pelenkázás előtt.
Szerintem teljesen normálisan alszik és van ébren a babád, meg aztán befolyásolni ezt nem nagyon tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!