A szomszédasszony szerint hagyjam itthon a babám, amikor alszik és úgy el tudok menni az ebédért (hordatjuk). Ez normális?
5-10 percre van az a hely, ahonnan hordjuk az ebédet és a kislányom ha olyankor alszik, nem szívesen ébresztem fel, megkérem inkább a szomszédasszonyt, hogy hozza el nekünk, mert ők is onnan hordják. Most is megkértem, erre azt mondta, nyugodtan otthagyhatom a kiságyban arra az 5-10 percre az 5 hónapos kislányomat, semmi baja nem lesz.
Most én féltem ennyire a babámat vagy a szomszédasszonynak "elmentek otthonról"???
NEM HAGYOM!!! DEHOGY HAGYOM!
Csak kérdezem, hogy ez normális, hogy ilyet kér? Ennyire nehezére esik néha elhozni nekünk is, mikor ő is oda megy???
Nem normális.
Bár nekem van egy ismerősöm, aki úgy hagyta otthon az alvó kicsit, hogy bekapcsolta a webkamerát, és a több 100 kilométerre lévő nagymama azon keresztül vigyázott a babára.
Lehet nem csak oda megy, hanem máshova is.
Nekem eszembe sem jutna megkérni a szomszédot, hogy hozza el az én ebédemet is.
Ha nem tudnék elmenni érte, mert alszik, akkor odatelefonálnék, hogy picit később megyek. Aztán ha megyek, akkor megbeszélem velük, hogy mindennap menni fogok, de előfordul, hogy csak később,de mindig el fogom vinni az ebédet
menjetek el úgy sétálni, hogy visszafelé be tudjatok menni az ebédért.
a babád közben levegőzik és a kocsiban is tud aludni, ha épp úgy adódik.
így nem kell szivességet kérni a szomszédasszonytól és a tanácsait is megtarthatja magának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!