A szomszédasszony szerint hagyjam itthon a babám, amikor alszik és úgy el tudok menni az ebédért (hordatjuk). Ez normális?
Figyelt kérdés
5-10 percre van az a hely, ahonnan hordjuk az ebédet és a kislányom ha olyankor alszik, nem szívesen ébresztem fel, megkérem inkább a szomszédasszonyt, hogy hozza el nekünk, mert ők is onnan hordják. Most is megkértem, erre azt mondta, nyugodtan otthagyhatom a kiságyban arra az 5-10 percre az 5 hónapos kislányomat, semmi baja nem lesz.
Most én féltem ennyire a babámat vagy a szomszédasszonynak "elmentek otthonról"???
2013. okt. 24. 10:55
11/35 anonim válasza:
Ha tényleg nincs messze,akkor be a babakocsiba és séta
Ha csak odamentek,meg vissza akkor kb 20 perc.
Ezalatt megsem éhezik,ha előtte megeteted.
Az hogy nem akarod felkelteni érthető,de csináld akkor úgy hogy ha nagyon álmos indulás előtt akkor már eleve a babakocsiba tedd.Ott aludjon el..így felsem kell venni,ide tenni-odavinni
13/35 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy előbb-utóbb hozzá kell szoknom, hogy néha majd egyedül kell hagynom otthon a babámat!
2013. okt. 24. 11:22
14/35 anonim válasza:
Szerintem csak nem akarja többet elhozni az ebédeteket.
15/35 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd megmondom neki, hogy én többet tőle semmilyen szivességet nem kérek, nehogy a nehezére essen.
2013. okt. 24. 11:26
16/35 anonim válasza:
Szuper, hogy még te vagy felháborodva, amiért nem akarja elhozni az ebédet!!!!
18/35 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy fél év alatt annyira nagy dolog 2x elhozni az ebédemet, mikor ő is odamegy!
2013. okt. 24. 11:29
19/35 anonim válasza:
Én egy éthordót is utálok, nemhogy kettőt
20/35 anonim válasza:
Én egy éthordót is utálok cipelni, nemhogy kettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!