Aki gyűjti az Univer bébiétel emblémákat és beküldte mikor kapott ajándékot? Létezik még a hűségakció? Lassan már másfél hónapja nem jött meg
Nem haragszom :)
Csak én is gyűjtöttem, és mire összejött addigra lettek az új ajándékok. Mondtam okés, jöhet a Ringató könyv is.
Hát nem jött :( Baromi csalódott vagyok, már áttértem a kecskemétire, az nagyobb kiszerelésű, az univeresből már két üveggel evett meg egyszerre, csak a gyűjtés miatt választottuk azt.
A kecskemétiből valahogy nagyobb a választék is, jobban is szereti a pici.
Off: Vélemény: elég gagyi minőség a body. Ajánlva feladva a címkéket, majdnem ott tartunk, hogy a boltban kapok jóval jobb minőségű, márkás bodyt.
Idétlen a szabása. Fiúknak nem ajánlom.
Postakész boríték volt. Olyan, amiben benne van a postadíj ára. Itt már csak ilyent adnak ha levelet akarsz feladni. Arra nem is gondoltam, hogy még címkéket is lopnak a postások.
Legutóbb a neten vásárolt fürdőruci tűnt el, persze ajánlva kértem, de állítólag levélszekrény útján kézbesítették. (ami lehetetlen mert más is volt benne ami megjött érdekes módon átcsomagolva a reklamáció után, de mindenféle díjat követelnek hogy kinyomozzák mi volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!