2 hetes babám ha ébren van, szinte csak sír, mivel tudnám lekötni a figyelmét?
2 hetesen még elég pici, szerintem nemnagyon foglalja őket le ilyenkor semmi.
Szerintem vagy a hordozóba vidd magaddal és tedd le mindig oda ahol vagy, pl. ha főzöl akkor a konyhába és közbe beszélj hozzá, énekelj neki stb. Vagy vegyél egy kengurut amibe beleteszed és magadra kötöd, így ott van a közeledben ami neki is jó, meg neked is hogy szabad mindkét kezed.:)
Szia!
Elképzelhető, hogy túlságosan fáradt és attól sír. Ilyenkor olyan a sírása, mintha fájna valamije, csak sokkal kevésbé éles. Én sajnos beleestem ebbe a csapdába, mikor próbáltam lekötni és szegénykém csak sírt és sírt és segítségkérően nézett rám. A hordozókendő nálam is bevált, még aludni is tudott rajtam. Ha semmi mást nem csinálsz csak együtt pihentek, dúdolsz Neki, ringatod és érzi a jelenléted, akkor szerintem mindkettőtöket megnyugtat az együtt töltött idő. Ha elalszik lehet, hogy le tudod tenni a kiságyába és jut időd másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!