Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babám ha ébren van,...

2 hetes babám ha ébren van, szinte csak sír, mivel tudnám lekötni a figyelmét?

Figyelt kérdés
Persze mindig felvesszük , ringatjuk, akkor elhallgat, látszik hogy törődést igényel. De így ha nem akarom hogy sírjon, semmi mást nem tudok mellette csinálni, pedig kellene. Nincs valami jól bevált dolog, ami ilyen pici babát lefoglal kicsit?
2008. okt. 26. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:

2 hetesen még elég pici, szerintem nemnagyon foglalja őket le ilyenkor semmi.

Szerintem vagy a hordozóba vidd magaddal és tedd le mindig oda ahol vagy, pl. ha főzöl akkor a konyhába és közbe beszélj hozzá, énekelj neki stb. Vagy vegyél egy kengurut amibe beleteszed és magadra kötöd, így ott van a közeledben ami neki is jó, meg neked is hogy szabad mindkét kezed.:)

2008. okt. 26. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Elképzelhető, hogy túlságosan fáradt és attól sír. Ilyenkor olyan a sírása, mintha fájna valamije, csak sokkal kevésbé éles. Én sajnos beleestem ebbe a csapdába, mikor próbáltam lekötni és szegénykém csak sírt és sírt és segítségkérően nézett rám. A hordozókendő nálam is bevált, még aludni is tudott rajtam. Ha semmi mást nem csinálsz csak együtt pihentek, dúdolsz Neki, ringatod és érzi a jelenléted, akkor szerintem mindkettőtöket megnyugtat az együtt töltött idő. Ha elalszik lehet, hogy le tudod tenni a kiságyába és jut időd másra is.

2008. okt. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!