3hónapos babának mivel lehet a figyelmét lekötni? Eszik, büfi, pelenkázó, azon játék, utána pihenő székbe vagy játszószőnyeg, utána ölbe mert elég volt neki, de aludni nem akar, és ölbe sem bírja sokáig?
3 hónaposan még nem tudd egy baba sokáig elleni egyedül akkor még az anyukájára van szüksége
amugy nekem a pelenkázó feletti függönnyel van jól el akár 20-30 percig is meg a lufikkal amit fúj a szél meg a ágytakaró mintájával játszik
a pihiszékre lógatott színes kis dolgokkal
3 hónaposan még nem tudd egy baba sokáig elleni egyedül akkor még az anyukájára van szüksége
amugy nekem a pelenkázó feletti függönnyel van jól el akár 20-30 percig is meg a lufikkal amit fúj a szél meg a ágytakaró mintájával játszik
a pihiszékre lógatott színes kis dolgokkal apró plüssök stb....
és csak akkor van el jól ha lát engem ha nem akkor 2-3 perc és visít értem :-)
Nekünk ilyen hintánk van, a Vaterán vettem. Nem fekszik benne, hanem kicsit lejjebb lehet dönteni, mint mondjuk a hordozót. Nagyon szereti, mert így nem fekszik, és baromi jól el tud nézelődni belőle. A terasz ajtó előtt van, így ha megunja, csak megfordítom, és máris a függönyt tudja csodálni. :)
Egyébként most vettem a teraszra egy Adamo hintához hasonlót. Így ha mondjuk teregetek, akkor is ki tudom vinni, és ott is elnézelődik.
nekünk egy régi autóba is beköthető ülés
íves az alja így ha mozog hintázik kicsit a fogójára kötöttem fel a színes izéket
szerencsére olyan modell amiben majdnem fekszik a baba
bocsi kétszer ment el az előző
10:50-est tökéletesen leírt mindent!
Nálunk van pihenőszék, elektromos hinta (nem szereti) és adamo hinta, na meg a kiságy a körforgóval. Ezeket váltogatva használjuk, a pihenőszékbe jól elvan meg a kiságyában is, az adamoban pedig ha nyűgös, könnyen megnyugszik. Ha megunja én is odaülök mellé, mutogatok neki különböző anyagú és színű tárgyakat, kendőket, megfogatom vele, mesélek neki, énekelek,mondókázok, körbejárjuk a lakást, vagy csak úgy puszilgatom, "csiklandozom" játékból, azt élvezi nagyon, aztán hasra rakom, teszek elé színes játékokat, azokat próbálja "elérni" stb. stb.
Meg van egy babája amit imád, azt sokáig képes elütögetni meg elbögyörgetni, de ő is inkább az én társaságomat igényli bár már elég jól elvan egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!