2 hónapos babának a figyelmét hogyan tudnám lekötni még? Van neki játszószőnyege, zenélőkéje és a csörgőt is rázogatom neki, de nem elég.
Szia!
40 perc egy két hónaposnál örülj hogy ennyit kibír egyszerre, ez egy nagycsoportos óvodás teljesítményével is felér!!!!!!!
40 percig elszórakozik és az kevés? na ne viccelj velem.
40 perc alatt röhögve kitakarítasz, kiteregetsz, aztán játszol vele. utána úgyis alszik. addig főzöl pl. 40 percet a fiam van el magában, aki lassan 2,5 éves. :)
Kicsit kegyetlenül fog szólni:
az én babám is 2 hónapos, épp a héten kérdeztem ugyanezt a védőnőtől, és nagyon határozottan azt mondta, hogy ne szórakoztassam, mert akkor megszokja, és csak ezt fogja elvárni. Azt mondta, neveljem úgy, mintha a 4.gyerekem lenne. Tegyek sok színes tárgyat köré, amiket nézegethet, aggassak plüssöket az ágya fölé, amiket ütögethet. Neki kell megtanulnia fölfedezni a világot, nem nekem kell szórakoztatni. Persze, ha nagyon sír, akkor megvígasztalom, de nem állok mellette egész nap.
40 perc után elkezd hisztizni???egy 2 hónapos baba NEM TUD MÉG HISZTIZNI!!!Közölni akarja veled,hogy anya elég a játékból meg a sok ingerből és vigyél el aludni mert ettől a sok szines kütyüktől már elfáradtam!!!Egy 2 hónapos baba nagyábból pont ennyit bír fent lenni,kb 40 perc és utánna elfárad!Gondolj bele még 2 hónapja egy nyugodt,csöndes,sötét anyaméhben volt most meg ezer játékot tolsz az arcába!Nem szabad!Ajánlom a Suttogó könyvet...
14:02-es válaszolónak:a védőnőd nem normális...bocs!!!Teleaggatni játékokkal az ágyát???Nehogy nyugodtan tudjon pihenni a baba!A játékok csak elterelik a figyelmét az alvásról!Nállunk alapszabály:a kiságy alvásra való nem játszásra!Még a zenélő forgó sem oda van felakasztva!Alváshoz nyugodt,csöndes,meghitt környezetet kell teremteni!Még felnöttnek is,nemhogy egy 2 hónapos babának!
Jó babázást!
4 hós kisfiú anyukája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!