Hogy mondjam meg nekik, hogy én akarom etetni?
Ha cumisüvegből is eszik (gondolom tápszert) akkor azt ne add át. Én legalábbis úgy voltam vele, hogy 4. hónaptól elapadt a tejem. A cumisüveges etetést nem engedtem át senkinek, nagyon ritkán, ha épp anya vigyázott egy picit a lányomra, vagy a férjem, de ez ritka kivétel, és mivel ha már nem szopizik legalább ennyi közelség legyen meg hogy én etetem. A kanalas etetést meg mond meg hogy Te hogy szoktad, a gyerek hogy szereti.
A cumisüvegeset meg mond meg hogy Te fogod, (nem azt hogy akarod vagy szeretnéd, mert elvégre a Te dolgod) és kész.
Ha megsértődnek az ő bajuk, ezen nincs miért megsértődni, ha meg igen, akkor majd megbékélnek.
Hát én bizony megmondanám nekik, hogy én etetem és kész, majd etetik ha már nagyobb lesz. Én 6 hónapig szoptattam utána tápszert adtam, de a tápszeres etetést csak a férejmnek és anyumnak engedem át,, akkor is csak akkor ha én nem vagyok otthon vagy anyum altatja el, mert mi elmegyünk a férjemmel. Nekem az olyan összebújós dolog, nem sima etetés, ugyanúgy fekszik a karomban, mint amikor még szopizott.
A kanalasnak meg mutatsd meg a technikáját, de mondjuk én azt sem szeretem másnak átengedni, mert akkor bohóckodik a lányom és mindent összeken. :)
a 17.47-esnek van igaza! én is ezt akartam írni. Vagy elviszed a kicsit magaddal. ha megkérdezik hova mentek? megmondod, hogy : enni :) és otthagyod őket. Na én nem engedném...ha szeretnek akkor megértik! ha nem értik meg akkor ott legyenek. nekem a babám és az én érdekem fontosabb mint a barátság.....
csak bátran!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!