Hogy mondjam el neki, hogy már nem akarom?
Az a helyzet,hogy úgy lett volna,hogy szilveszter estéjén a legjobb barátnőm itt alszik nálunk,(amolyan pizsi-party:D)mert a szüleim nem lesznek itthon és majd filmezünk,beszélgetünk,sminkelünk meg ilyenek...Ő kb. 4 napja mondta,hogy mi lenne,ha hívna még pár embert,nem sokat,csak olyanokat,akikkel nagyon jóban vagyunk.De ma facebook-on írt egy tök ismeretlen csaj(akit még látásból sem ismerek),hogy hozzon-e valamit a pénteki party-re..Ezután megkérdeztem a bnőmet,hogy kiket hívott meg és kiderült,hogy kb 50 embert meghívott -.-"
Nem az a gond,hogy nem férnénk el,hanem az,hogy nekem most nincs akkora "Csapjunk nagy bulit" hangulatom,meg sztem a szüleim sem örülnének.Most ezt hogy mondjam el neki?
Hát pontosan tisztázni kellett volna kiket hív meg, vagy legalább hogy hányat.
De minél hamarabb közöld vele, hogy nem erre gondoltál, hogy le tudja mondani a bulit.
Szia!
Mondd meg neki, hogy ezeket a lányokat nem is Te hívtad, és a szüleid nem engedik, kész. Vagy ha mégis kedved lenne hozzá, ugyanez az első mondat, csak annyival másképp, hogy max. 10 embert hívhat el a nevedben , a többieknek ágyő!
Így.. Nincs bulizhatnékod, meg amúgy is milyen ez már?
Én ha meghívást kaptam volna valahova, lapítok, és örülök hogy bíznak bennem a legjobb barátnőm szülei hogy ott lehetek..Nem hogy még bulit szervezek egy vadidegen lakásban :O mondd meg neki. miért ő dirigál? majd ha náluk lesz a buli belegyezel..de így..szó se lehet róla! 13L
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:13- Vagyok.
És nem. az ilyen, nem barátnő. De hidd el, rá jön mit veszít ;) Mondjuk ezt még a legdurvább helyzetben sem írnám ki egy barátnőmről.. :// Akkor ez tényleg csak érdek viszony volt. Hagyd a csudába. Mondjuk hazudni nem kellett volna, mert simán megmondhattad volna azt amit leírtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!