Hova költözzünk, hogy ne ébredjen fel a babám?
Babám szinte mindennap felébred a szomszédokra, már kész vagyok! Van akinek jó szomszédai vannak?
Olyan rosszul aludt az éjjel, szinte semmit. Ma reggel nagy nehezen elaludt, erre az alattunk lakó elkezdte csapkodni az egyik szobaajtaját! Ölni tudtam volna, persze hogy felébredt a babám. 4 hós múlt. Most 5-ös panelban lakunk, és sajnos csak panelra volna pénzünk. Már alig várom, hogy ne essen az eső és kiszabaduljunk ebből a sz@r lakásból!
Nálunk is ezek a hirtelen, nagy zajok a gond. Annyira fel és le tud hallatszani, ha leejtenek valamit, vagy ez az ajtócsapkodás, szinte mozog a beton körülöttünk. Szól a tv, a konyhában a rádió, próbálok alapzajt csinálni itthonra. Az is baj lehet, hogy egyébként nagyon csendes az utca, szóval síri csend lenne és csak a szomszédok zaja időnként van.
Már arra is gondoltam, hogy valami forgalmasabb utcába kellene menni, de ott meg a levegő lenne rosszabb, szóval nem tudom. Ezekre a zajokra még mi is felszoktunk ébredni időnként, pedig a párom nagyon jó alvó. Én már a terhességem alatt is kialvatlan voltam emiatt, mert ugye az utolsó pár hónapban már éjjel nagyon rosszul aludtam és nappal sem tudtam az említett okok miatt. Azt mondogatták, ha majd meg lesz a baba, észre sem veszem, de most meg az idejbaj kerülget, ha ő felébred ezekre.
Szia!
Ez tényleg nagyon zavaró lehet.Én is idegbajt kapnék!
Merre laksz?
Szegeden lakunk.
A tv szól abban a szobában napközben, de valahogy mégis felébred. Főleg, ha nagyon fáradt, akkor ugye nagyon nehezen is tud elaludni. Az utcán nincs ilyen gond, mert ott ugye állandó a hangzavar, még a zebránál sem ébred fel, pedig ott 1m-re mennek el a feje mellett az autók, de nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!