Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova költözzünk, hogy ne...

Hova költözzünk, hogy ne ébredjen fel a babám?

Figyelt kérdés

Babám szinte mindennap felébred a szomszédokra, már kész vagyok! Van akinek jó szomszédai vannak?

Olyan rosszul aludt az éjjel, szinte semmit. Ma reggel nagy nehezen elaludt, erre az alattunk lakó elkezdte csapkodni az egyik szobaajtaját! Ölni tudtam volna, persze hogy felébredt a babám. 4 hós múlt. Most 5-ös panelban lakunk, és sajnos csak panelra volna pénzünk. Már alig várom, hogy ne essen az eső és kiszabaduljunk ebből a sz@r lakásból!

2010. jún. 3. 09:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nálunk is ezek a hirtelen, nagy zajok a gond. Annyira fel és le tud hallatszani, ha leejtenek valamit, vagy ez az ajtócsapkodás, szinte mozog a beton körülöttünk. Szól a tv, a konyhában a rádió, próbálok alapzajt csinálni itthonra. Az is baj lehet, hogy egyébként nagyon csendes az utca, szóval síri csend lenne és csak a szomszédok zaja időnként van.

Már arra is gondoltam, hogy valami forgalmasabb utcába kellene menni, de ott meg a levegő lenne rosszabb, szóval nem tudom. Ezekre a zajokra még mi is felszoktunk ébredni időnként, pedig a párom nagyon jó alvó. Én már a terhességem alatt is kialvatlan voltam emiatt, mert ugye az utolsó pár hónapban már éjjel nagyon rosszul aludtam és nappal sem tudtam az említett okok miatt. Azt mondogatták, ha majd meg lesz a baba, észre sem veszem, de most meg az idejbaj kerülget, ha ő felébred ezekre.

2010. jún. 3. 10:49
 12/19 A kérdező kommentje:
És ha eddig nem szokta még meg, akkor mikorra fogja? Szerintem ez nem így van, hogy megszokja.
2010. jún. 3. 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a zajtól is függ. Az én babám is csak a hirtelen zajokra riad meg, de ez is változó. Pl amikor nagy vihar van, dörög az ég, villámlik, én majd le ugrok az ágyról ijedtemben, a babám meg békésen szunyókál. Ám ha köhögök, vagy kifújom az orrom, halálra rémül szegénykém.
2010. jún. 3. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:
megszokja a zajokat de gyerek függő is szerintem.Nálunk vagy egy kamasz tesó igy 16 hónapos fiam megszokta a hangos zenét,az ajtó csapkodást,arra viszont rendszerint felkel ha 6-kor elindul suliba,ezeket a zajokat nem tudja megszokni.pedig nem ujj zajok.szerintem van amit meg szok van amit nem.ez babafüggő.mindenesetre nem irigylem akik panelba laknak.
2010. jún. 3. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha mondjuk szólna a rádió a szobájában, akkor a külső zajok nem hirtelen jönnek, mert amúgy is van egy alapzaj, amit aztán megszokhatna, és nem zavarná talán a szomszédok napközbeni zsivaja!
2010. jún. 3. 11:56
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem van egy eladó lakásom:)KkFélegyházán.írj privit ha érdekel.
2010. jún. 3. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi vidéken élünk kertes házban. Az utcánk rendkívül forgalmas, kb. 2 percenként (nem túlzok) mennek a traktorok a házunk előtt a határba. A házunk mögött 50 méterre megy a vasút, 10 percenként vonatok járnak. De első perctől ezek adottak voltak, és egyáltalán nem riad meg rájuk a kisfiam, már a második gyerkőc, az első is ide született, de immunis lett ő is ezekre a zajokra. Minden délután, ha az idő engedi, kinn alszik a babakocsiban, ahol ezek a zajok sokkal durvábbak, de ott sem okoz gondot. Biztos, hogy hozzá fog szokni, csak lehet, hogy őnála ez egy kicsit tovább tart.
2010. jún. 3. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez tényleg nagyon zavaró lehet.Én is idegbajt kapnék!

Merre laksz?

2010. jún. 3. 14:47
 19/19 A kérdező kommentje:

Szegeden lakunk.

A tv szól abban a szobában napközben, de valahogy mégis felébred. Főleg, ha nagyon fáradt, akkor ugye nagyon nehezen is tud elaludni. Az utcán nincs ilyen gond, mert ott ugye állandó a hangzavar, még a zebránál sem ébred fel, pedig ott 1m-re mennek el a feje mellett az autók, de nem zavarja.

2010. jún. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!