Hova költözzünk, hogy ne ébredjen fel a babám?
Babám szinte mindennap felébred a szomszédokra, már kész vagyok! Van akinek jó szomszédai vannak?
Olyan rosszul aludt az éjjel, szinte semmit. Ma reggel nagy nehezen elaludt, erre az alattunk lakó elkezdte csapkodni az egyik szobaajtaját! Ölni tudtam volna, persze hogy felébredt a babám. 4 hós múlt. Most 5-ös panelban lakunk, és sajnos csak panelra volna pénzünk. Már alig várom, hogy ne essen az eső és kiszabaduljunk ebből a sz@r lakásból!
Minden étkezés után még alszik, már kihullik a hajam olyan ideges vagyok, hogy állandóan valami hirtelen hangos zaj van. Persze alattunk és felettünk is szinte egész nap itthon vannak, ez még tovább rontja a helyzetünket.
Arra gondoltam, hogy 10-esben legalább a lépcsőház csendesebb, hogy lifttel járnak és nem gyalog a lakók.
Sajnos zajok valóban mindenhol vannak. Nálunk éjjel a béka kuruttyolás olyan hangos, hogy engem zavar, ő meg alszik nyugodtan az ágyikójában. Amúgy az én picim is minden neszre hajlamos felébredni, de régebben sokkal rosszabb volt a helyzet, most már néha a fűnyírásra se ébred fel a délutáni alvásból.
Egy idő után meg fogja szokni, csak neki több idő kell hozzá.
21 hónapos anyuka.
Szia, tényleg meg fogja szokni. Az is igaz amit arról mondanak, hogy nem jó a síri csend, ingerszegény környezet, de mikor ezek elhangzanak, már elfejtették, milyen volt. Igazán együttérzek.
Mi nagyon klassz helyen lakunk, 5 lakásos társasház, kert, levegő. Mindig van viszont 2 lakás kiadva és a bérlők nem mindig a legtökéletesebbek, bár most egész jó.
Pl. sosem vettem volna észre, de a felettünk lakó bérlőhöz a csaja mindig este 9-10 között járt dugni (bocsánat) és 10 után le is lépett mindig. Pont akkor jött, mikor altatni kezdtem és ment mikor épp letettem. Nagyon sokszor átkoztam, mert a köztes időben puffogtak és zuhanyoztak, wc-t lehúztak, a cső meg a baba szoba mellett. Egyszer, az elején szóltunk nekik, de feladtuk. A kaland viszont hál istennek nem tartott soká, így megint csend van. Ugyanakkor meg mostanra már nem érdeklik annyira a zajok. Azt vettem észre, hogy az utóbbi 2 hónapban, most 9 hónapos múlt épp.
Addig valahogy ki kell húzni. Szerintem sajnos a szomszédok elől max a holdra lehet költözni... Kitartást!
Mi is panelban lakunk, és ez érdekes, mert nem minden zajt szokik meg a baba.
Amivel minden nap érintkezésben van, azokat persze, hogy megszokja!! De sokszor van olyan, hogy pl. a felettünk lakók valamit leejtenek a földre, és az nagyon hangos. Ehhez ugye nincs szokva, erre felébred. Arra nem, mikor szaladgálnak, és dübörögnek felettünk, mert mindennapos.
Vagy olyan szomszédok kellenének, akik dolgoznak, vagy csendes öregasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!