Mit tanacsoltok? Hogy altassam, hogy ne ebredjen olyan sokszor?
Sziasztok! Kisfiam 3 honapos mult, es kb. 1 honapos kora ota csak egyszer ebredt, hajnali 4 korul enni (csak anyatejes baba), utana pedig aludt 8-ig. Egyszer-egyszer aludt egyhuzamban este 8-tol reggel 6-ig. Most viszont, kb. egy hete tobbszor megebred ejjelente, van, hogy 2orankent nyoszorog, hogy ehes. Probaltam egy kicsit az agyaban hagyni, hatha visszaalszik, de nem. Ehesnek latszik, eszi a vallamat, amikor felveszem, keresi a mellemet.
Vajon mitol lehet ez most? Gyengulhet a tejem, vagy novekedesi ugras? Esetleg kozbejatszhat az, hogy csaladot latogattunk, es kiesett a megszokott napirendjebol?
Arra gondoltam, hogy adok neki ejjel egy kis vizet vagy teat, de megis odzkodom tole. Ha evett ejjel, utana azonnal visszaalszik.
Ti mit csinalnatok? Felre ne ertsetek, nem arrol van szo, hogy rest lennek ejjel felkelni szoptatni, ha ez a legjobb neki, persze, hogy megteszem, de lehet, hogy mar at kellene aludnia lassan az ejszakat?
Elore is koszi a valaszokat, es bocs az ekezetek hianyaert.
Biztos éhes a drágám, talán nem elég neki a tejed és amit nappal nem tud megenni, azt éjjel pótolná. Ha éhes, hiába itatod, vízzel, teával, addig fog ébredni, amíg enni nem kap. (Nálunk még 11 hósan is ébred, mert ilyen típus, szóval még akár Ti is ráértek átaludni az éjszakát.)
Szerinted elég tejed van?
Szia!
Nálunk ugyanez volt,amit most leírtál,és az én fiam a fogacskái miatt szenved,ezért kell gyakran és igazából nem is annyira éhes,inkább nyugtatónak kell neki a cici.
Vizet,teát ne adj neki,még nincs rá szüksége.
Mi próbálkoztuk homeopátiával,nálunk bevált.
koszi a valaszt :)
fogalmam sincs, eleg-e a tejem, mivel eleg gyakran szopik, igy nincs ideje a melleimnek jol megtelitodni. Eddig ha ejjl nem evett, reggelre majd szetdurrantak. De szerintem nem lehet gond, talan inkabb nem annyira gazdag, elegge stresszelek mostanaban, es ez sajnos az etvagyamon is meglatszik. :(
Egyebkent nagyon nyugodt baba, es hatalmasat nott most, a hathonapos rugikat adom ra, olyan nagy.
3 hónaposan növekedési ugrása van. természetes, hogy 2 óránként eszik, éjjel-nappal. pár nap és rendeződik minden.
nem kell neki gríz még minimum 3 hónapig, és olyan sincs, hogy gyenge tej.
kitartás kedves anyuka az én picikém ennyi idős koráig aludta át az éjszakát=(
azóta kel éjjel is egyszer enni...
most 6 hónapos hatalmas (9,40kg) életerős kis fickó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!