25 éves anya és 43 éves apa? Miért rosszabb ez mint az átlag?
A párom és én már 3 éve vagyunk együtt. Én most fejeztem be az egyetemet és kiderült, hogy babát várok. Az egész családom kiakadt, meg a barátaim is.
Ők mindannyian abban bíztak, hogy "lecseng" ez a kapcsolat és összejövök egy (szerintük) hozzám illő férfivel. Most viszont nem hagynak békén.
A legjobb barátnőm azt mondta konkrétan, hogy abortuszra kellene mennem, mert hagynom kellene esélyt arra, hogy még jobban megismerjük egymást, célozva ezzel arra, hogy hátha akkor még visszafordítható ez.
Annyira borzalmas, hogy amikor ennyire boldog vagyok, akkor is képesek ezzel elrontani. Ráadásul szerintük ez a nagy korkülönbség sem lesz ideális a gyereknek, mert máshogyan látjuk a dolgokat. Fel nem tudom fogni, hogy mire gondolnak és nem is magyarázzák meg, mert szerintük evidens, hogy ez nem normális.
Én viszont örülök neki, szerencsére én hiába vagyok pályakezdő, a párom mindent tud nekünk biztosítani addig amíg én babázni fogok. Egyébként pedig hiába van ekkora korkülönbség köztünk, szerintem teljesen jók leszünk szülőknek és pedagógus vagyok, ő pedig egyetemi tanár.
Szerintetek tényleg rossz lesz a gyerekünknek? Ennyire elképzelhetetlen, hogy megértjük és szeretjük egymást? Szerintetek igazuk van?
Én 25 éves vagyok, a férjem 38 éves. 2 éves koromtól ismerem őt, és a családját is. Nálunk nem okozott problémát sosem. Most várjuk az első babánkat.
Szerintem ne stresszelj, majd elfogadják. Legyetek boldogok, érezzétek jól magatokat. Csak ez számít. A többi csak előítélet, vagy csupán azért néznek rátok más szemmel, mert ez nem a megszokott. A furcsa dolgokat mindig máshogy kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!