Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám betöltötte a 10 hónapot....

Babám betöltötte a 10 hónapot. Elkezdtem adni neki a tehéntejet. Mikor adhatom már csak azt?

Figyelt kérdés
Múlt héten úgy csináltam hogy a reggeli tápszerbe 0,5-0,8 dl tehéntejet tettem. Nem lett semmi baja tőle. Most a héten teszek az éjszakai tápiba is. Ha elfogy a tápszer akkor csak úgy adhatok már neki a tejet. Bolti tejet vettem 2,8-as. Csak azért vagyok bizonytalan mert a védőnő rémísztgetett hogy attól hogy rögtön nem jön ki az allergia akkor egy idő után telítődhet és olyan rohama lesz hogy meg is halhat. Ezért vagyok inkább elővigyázatos vele. Bár másoknál azt olvastam hogy csak úgy adták egy kis kóstoltatás után.
2010. jún. 1. 22:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
32%
Nem semmi az a stílus amivel itt írtok! Legalább annyira le lett hurrogva a kérdező, mintha azt írta volna, hogy 3 hetes babájának akar adni tehéntejet. Én nem hiszem, hogy azon a 2 hónapon már bármi is múlna. Akkor ennyi erővel tejpépet se lehet adni a gyereknek, mert annak is nagy része tej. Nemdebár? Vagy ne is adjunk zöldséget, mert szennyezett a föld amiben termelik.
2010. jún. 2. 22:33
 32/38 anonim ***** válasza:
52%
nem, a tejpép nagyrésze tápszer.
2010. jún. 2. 22:34
 33/38 A kérdező kommentje:

hát tényleg nem semmi az a stílus amit írtok. látszik hogy nőből vagytok. csak a furkálódás megy. és ezt nevelitek majd a gyereketekbe is ?

köszönöm a pár normális hozzászólónak hogy megértette a kérdésem lényegét.

csak hogy mindenki megnyugodjon, várok 1,5 hónapot a tehéntejjel...

2010. jún. 2. 23:13
 34/38 anonim ***** válasza:
35%
egy-egy ilyen kimenetelü vitából, ha ez monjduk egy olyan társaságban zajlik le, ahol ugye személyesen ott vannak a résztvevők, megkockáztatom, hogy még verekedés is kitört volna!
2010. jún. 3. 05:22
 35/38 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező!

Szerintem ha még két hónapig nem kap tehéntejet, nem marad le semmiről.Lehet hülyeség ez a sok mai divat a táplálással kapcsolatban, mégis azért jobb félni mint megijedni alapon hagyd még azt a két hónapot.

2010. jún. 3. 09:57
 36/38 anonim ***** válasza:
43%
Még annyit, hogy nektek csak a lepontozás megy, de nagyon. Egyre jobban utálom már ezt az oldalt. El se hiszem, hogy ennyi rosszmájú ember van itt. Ja tudom, most jön majd a szöveg, hogy akkor mehetek is innen. Megyek is. Na viszlát!
2010. jún. 3. 10:29
 37/38 anonim ***** válasza:
71%

Én tejet nem adnék 1 éves kora alatt.

Állatorvosnak üzenem, hogy jó nagy marha, bőgjön csak hozzá.

11 hónapos a lányom! 6 hetesen kitolta magát, 3 hónaposan forgott, 5 hónaposan már felült, 6 hónaposan mászott. Most meg úgy szalad, hogy nem győzök utána menni. Ráadásul a formabedobót és a karikatornyot is rendeltetésszerűen használja. A védőnőm szerint másfél!!! éves gyerek szintjén van. Szóval hol van elmaradva???

Tehát ha nem lett volna teje az asszonynak, akkor inkább éhen halasztottad volna a gyerekeidet? Szép mondhatom férfiak jellemző...

Tápos gyerek anyja!

2010. jún. 3. 11:31
 38/38 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kerdezo!

Szerintem is jobb ha megvarod amig 1 eves lesz a kicsid,kitudja lehet,hogy sokat szamit meg ez az ido is.Kb ennyi idos volt a fiam amikor kerdezte a ferjem,hogy adhatunk-e mar tejet neki.Viszont az orvos csak 1 eves kor utan tanacsolta igy nem adunk neki.

Minden jot nektek!

Viszont az allat orvos apukahoz lenne nehany szavam:

Azonkivul,hogy ostobasagokat irtal rengeteg anyukat megbantottal a valaszoddal.

Az en kisfiam 4 honapos koraig csak anyatejes volt majd megjott a menstruaciom ami megvaltoztatta az anyatej izet ami miatt nem kellett neki tovabb pedig lefejtem,felforraltam de nem akarta elfogadni.

Ezek utan kerdem:Mit tettem volna a tapszer vasarlason kivul???Tejet adtam volna egy 4 honapos babanak?

Es kepzeld a mozgas-fejlodessel kapcsolatban is hulyeseget irtal.

Az en fiam nem surgetett el semmit viszont az orvos azt mondta,hogy ritka az olyan gyerek mint aki annyira a nagykonyv szerint csinalt mindent mint az enyem.

5,5 honaposan mar javaba forgott,7 honaposan mar felult magatol,8 honaposan kuszott,9 honaposan maszott es 1 hetre ra kapaszkodva felallt.

Most 11 honapos es kapaszkodva vegig jarkalja a lakast de meg onalloan nem megy.Na es?Miert kellene 11 honaposan mennie?En is csak 13 honaposan mentem es egyszer mindenki megtanul jarni,hogy mikor az tok mindegy.Viszont mar rengeteg szot mond es a legtobbet tudatosan.

Sok kerdesnel lattam meg az "ertelmes" valaszaidat.Van allatok resz is itt a gyakorin ha allat orvos vagy miert nem oda mesz?

Szerintem anno mikor a gyerekeid kicsik voltak nem te voltal otthon a gyerekekkel hanem a feleseged.

Ezert nem is ertem miert osztod az eszt itt az anyukakn

2010. jún. 3. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!