Babám betöltötte a 10 hónapot. Elkezdtem adni neki a tehéntejet. Mikor adhatom már csak azt?
hát tényleg nem semmi az a stílus amit írtok. látszik hogy nőből vagytok. csak a furkálódás megy. és ezt nevelitek majd a gyereketekbe is ?
köszönöm a pár normális hozzászólónak hogy megértette a kérdésem lényegét.
csak hogy mindenki megnyugodjon, várok 1,5 hónapot a tehéntejjel...
Kedves kérdező!
Szerintem ha még két hónapig nem kap tehéntejet, nem marad le semmiről.Lehet hülyeség ez a sok mai divat a táplálással kapcsolatban, mégis azért jobb félni mint megijedni alapon hagyd még azt a két hónapot.
Én tejet nem adnék 1 éves kora alatt.
Állatorvosnak üzenem, hogy jó nagy marha, bőgjön csak hozzá.
11 hónapos a lányom! 6 hetesen kitolta magát, 3 hónaposan forgott, 5 hónaposan már felült, 6 hónaposan mászott. Most meg úgy szalad, hogy nem győzök utána menni. Ráadásul a formabedobót és a karikatornyot is rendeltetésszerűen használja. A védőnőm szerint másfél!!! éves gyerek szintjén van. Szóval hol van elmaradva???
Tehát ha nem lett volna teje az asszonynak, akkor inkább éhen halasztottad volna a gyerekeidet? Szép mondhatom férfiak jellemző...
Tápos gyerek anyja!
Kedves Kerdezo!
Szerintem is jobb ha megvarod amig 1 eves lesz a kicsid,kitudja lehet,hogy sokat szamit meg ez az ido is.Kb ennyi idos volt a fiam amikor kerdezte a ferjem,hogy adhatunk-e mar tejet neki.Viszont az orvos csak 1 eves kor utan tanacsolta igy nem adunk neki.
Minden jot nektek!
Viszont az allat orvos apukahoz lenne nehany szavam:
Azonkivul,hogy ostobasagokat irtal rengeteg anyukat megbantottal a valaszoddal.
Az en kisfiam 4 honapos koraig csak anyatejes volt majd megjott a menstruaciom ami megvaltoztatta az anyatej izet ami miatt nem kellett neki tovabb pedig lefejtem,felforraltam de nem akarta elfogadni.
Ezek utan kerdem:Mit tettem volna a tapszer vasarlason kivul???Tejet adtam volna egy 4 honapos babanak?
Es kepzeld a mozgas-fejlodessel kapcsolatban is hulyeseget irtal.
Az en fiam nem surgetett el semmit viszont az orvos azt mondta,hogy ritka az olyan gyerek mint aki annyira a nagykonyv szerint csinalt mindent mint az enyem.
5,5 honaposan mar javaba forgott,7 honaposan mar felult magatol,8 honaposan kuszott,9 honaposan maszott es 1 hetre ra kapaszkodva felallt.
Most 11 honapos es kapaszkodva vegig jarkalja a lakast de meg onalloan nem megy.Na es?Miert kellene 11 honaposan mennie?En is csak 13 honaposan mentem es egyszer mindenki megtanul jarni,hogy mikor az tok mindegy.Viszont mar rengeteg szot mond es a legtobbet tudatosan.
Sok kerdesnel lattam meg az "ertelmes" valaszaidat.Van allatok resz is itt a gyakorin ha allat orvos vagy miert nem oda mesz?
Szerintem anno mikor a gyerekeid kicsik voltak nem te voltal otthon a gyerekekkel hanem a feleseged.
Ezert nem is ertem miert osztod az eszt itt az anyukakn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!