Babám betöltötte a 10 hónapot. Elkezdtem adni neki a tehéntejet. Mikor adhatom már csak azt?
saját döntésre adtam neki tehéntejet. egyébként azért mert úgy gondoltam ha nekem annak idején semmi bajom nem lett tőle, meg gondolom nektek se akik mindenféle választ írnak. és lett tőle bajunk ? nem. tudom hogy a csapból is az folyik hogy ne adjunk tehéntejet. de azt nem gondoltátok hogy ez csak reklámfogás a tápszergyártók részéről ? sokminden nem úgy van mint mikor mi születtünk. sokminden a pénzről szól. én próbálom úgy csinálni hogy ha nekem ez jó volt akkor nagy bajt nem csinálhatok. nem a pénz miatt nem adok. egyébként 1 doboz tápszer mondjuk 1600 Ft ami kitart kb. 2 hétig. ha tejet veszek az kb. 2100 Ft. én úgy gondolom hogy a tej jobb mint a tejpor !!!
és köszönöm a sok gúnyos hangvételű választ. igazán sokat segítettetek !
Én voltam az utolsó válaszoló. Én is 34 évvel ezelőtt feles tejet kaptam anyatej híján, egyféle tápszert lehetett kapni anno, attól meg sugárban hánytam.
És nekem "csak" annyi bajom lett, hogy tinikorom óta olyan vashiányos vérszegény vagyok, amit nem tudnak kikezelni. Az öcsém is túl korán lett hozzátáplálva ugyanezen okok miatt, ő meg lisztérzékeny és súlyos pollenallergiás (most 30 éves).
Szóval ha ennyien írjuk, a csapból is az folyik, hogy ne, a védőnőd is mondta, hogy ne, de te mégis adsz neki, akkor egyáltalán mi a frásznak kérdezel? Add neki, aztán legfeljebb lesz valami baja. Ha szerencséd van, nem lesz. Azt jó napot.
Ja, és gondolod, hogy azért van millió fajta tápszer, minden vitaminnal és ásványi anyaggal dúsítva, amire szüksége van a babáknak, mert annyira rosszat akarnak a babáknak??? Arról nem is beszélve, hogy a 30 X évvel ezelőtti tejnek semmi köze a mai tejhez...
Ááááhh... fölösleges itt koptatni a billentyűzetet... aki fafejű, az az is marad...
Így van! Igaza van az utolsónak.
Egyébként meg ha ennyire önfejű, és makacs vagy, hogy mindenkivel szemben kockáztatod a gyereked egészségét, akkor mi a fenének jössz ide, és még reklámozod is? Inkább akkor hallgass magadnak, és tutira nem fogsz megbotránkoztatni senkit.
okostojások !
tanuljatok meg olvasni ! nem spórolok. pont azt írtam le hogy a tápszer 2 hétre még olcsóbb is. én csak a saját nézetemet írtam le.
képzeljétek nem fogom adni a tehéntejet 1 éves koráig. nem kioktatást vártam hanem tapasztalatokat.
parasztok vagytok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!