Mit tegyek? 5 hónapos babám megutálta a HA-s tápszert? Miért sír, mikor éhes, és megérzi a tápi ízét, elkezd ordítani? Mióta kap gyümit, zöldséget, azóta nem ízlik neki a tápszer.
Figyelt kérdés
Mert ugye a HA tápszereknek feltűnően kesernyés íze van, míg a simának édeskés. Ma volt a védőnéni nálunk, és szerinte azért sír a tápszertől, mert már "jobb" ízekre vágyna. De a doktornéni nem ír fel simát, csak HA-st, amiket meg a drogériákban lehet kapni, azt csak 6 hónapostól lehet adni.2010. jún. 1. 19:21
21/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a doktornéni is a beba simát fogja felírni, ha már eddig Bebát evett. Először mondom neki 1 dobozzal írjon, aztán meg íratok vele még gyorsan pár receptet, mert 6 hónap után nem lehet :((( A beba meg az egyik legdrágább tápi. Na mindegy, ma megyek át íratni, majd csak lesz valahogy.
2010. jún. 4. 08:34
22/29 anonim válasza:
Csak ne sokáig add neki az egyes tápit, mert 6 hónapos kor után már nagyobb az ásványianyag- és vitamin szükségletük. Egyébként én is nagyon drágának találtam a beba tápit, ezért most már a Humana jó éjt tápszert adom kisfiamnak, ez vaníliás, a Müllerben lehet kapni, és 1700 Ft egy dobozzal, nem 3000, mint a Beba. Ja, és 6 hónapos kortól ezt lehet adni a babáknak. Ez egyébként annyival laktatóbb, hogy kevesebbet is iszik meg belőle, mondjuk tény, hogy ő már csak napi 2x, este és reggel kap tápit (8 hónapos). De attól függetlenül, hogy jó éjt tápi, nyugodtan lehet reggel is adni neki. Hajdinás, ami nagyon egészséges.
23/29 A kérdező kommentje:
Na voltam a doktornőnél, és elmondta minden tápszer előnyét, hátrányát. Azt mondta, hogy a humana az egyik legkorszerűtlenebb tápszer. Így a BEBA és a Milupa milumul közül választottam, a milumilt, mert azt mondta, az egyik legédesebb tápi.
2010. jún. 4. 12:27
24/29 anonim válasza:
Érdekes, hogy mit mondott a dokinőtök. Nálunk meg alapból a Humana tápit írja fel a doki, mert ő azt mondja, az a legjobb. Ebben a témában is dokija válogatja, úgy látszik.
Egyébként a kórházban adtak Milupát, de a kisfiam kihányta az egészet. Így örültem, hogy a Humanaval semmi bajunk.
25/29 anonim válasza:
A Beba tápszer felírva 850 Ft/doboz. Nem tudom, ez drága? Én a többi tápszer árát nem ismerem, de nem tartom drágának egyáltalán.
26/29 A kérdező kommentje:
Nagyjából egy árban vannak, +/-200ft. Már kapott az új tápiból, és ízlett neki :)) Végre nem sír
2010. jún. 5. 21:24
27/29 A kérdező kommentje:
Hát amit most írattam a Milupa milumil optima 900g-os és 960ft volt. De egyébként a HA tápszereknek húzós az áruk.
2010. jún. 5. 22:56
28/29 anonim válasza:
19,04-nek írnám, hogy én nem felírt, hanem kettes tápszerről beszéltem, amire nincs TB támogatás, mivel nem HA-s!!! Az pedig 3000 Ft-ba kerül, akárhogy is bandzsítjuk. Akcióban szokott lenne 2300-ért tecsóban.
29/29 anonim válasza:
Minden HA-s kesernyés amiatt az eljárás miatt, amitől HA-s lesz. Nem tudom hogy hívják pontosan, hidrolizálás, vagy mi.
Mi is Milupát eszünk, egyébként a Bebáról váltottunk, de majdnem egy kutya nálunk. HA-s mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!