Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer helyett, pótlásként...

Tápszer helyett, pótlásként 4-5 hónapos babánál elkezdte valaki a zöldséget-gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
5 tápszert próbáltunk, és nem fogadja el, viszont éhes. Almalével próbálkoztam, na azt mohón nyelné.
2011. szept. 23. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Tápszeres babáknál 4 hónaposan szokták kezdeni a hozzátáplálást.
2011. szept. 23. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet,meg vettem mindenféle tápszert.Végül a dm-es babylove vált be.Tejpépet se eszi?
2011. szept. 23. 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A mi szomszédunk. Titkolja a dolgot. Tény, hogy sokat szenved a pici az éhség miatt. A tápszert nem fogadja el. Egy ideig kísérleteztek, aztán azt mondta az anyuka, hogy mire a gatyájuk is erre menne, hozzá táplál. azóta semmi gond nincs. A védőnő meg nagyon büszke, hogy sikerült neki a legmegfelelőbb tápszert kikísérletezni.
2011. szept. 23. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elkezdheted. Tejpépet próbáld neki adni, mert az teljes értékű tejalapú étkezésnek számít, simán helyettesít 1 tápszeres etetést. Adj neki almapépet is nyugodtan. Meg amiket ehet már, kóstoltathatod.
2011. szept. 23. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én négy hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Az alma nem kellet neki, de az őszibarackot nagyon szívesen ette és eszi a mai napig. A krumpli szintén nem kellet, de a répát nem tudtam elég gyorsan adni. Most 8 hónapos és már mindent eszik, amit ennyi idősen lehet. Este szopizik már csak, alvás előtt. Tápszert soha nem kapott, nem is fog.
2011. szept. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!