Más gyereke is jobban megeszi a főzeléket mint a gyümölcsöt?
Ez abszolút gyerek függő.
A sógornőm fia is így volt mint a tiéd.
Az én lányom meg egyformán szerette mindkettőt, sőt, talán épp a gyümölcsöt jobban mint a főzeléket.
(Sógornőm fia azóta se hajlandó gyümit enni, pedig már elmúlt 3 éves, a lányom meg bármikor eszi a gyümölcsöt azóta is, almmát, banánt, szőlőért oda van, szilvát, bármit a kezébe vesz és harapja - 2,5 éves)
Gondolom azok a válaszok nyugtattak volna meg kedves kérdező, akik azt írják, hogy az ő babájuk sem eszik sok gyümit:)
Megértem az aggodalmad, de nem lesz semmi gond, nyugi:)A babák, gyerekek valahogy érdekesen működnek, húgom kicsinek pl mindent csak mézzel evett meg, öcsém meg csak kukoricával...
Fiam inkább gyümölcsös, mint főzelékes, viszont ami miatt néha aggódok(aggódtam, már nem érdekel:))hogy a kenyeret baromira szereti, és elég nagy mennyiséget képes belőle megenni....Mindenki mondja, hogy ne adjak neki sokat, mert szénhidrát, nem hasznos, de nem tudok vele mit csinálni....Házi kenyeret adok neki, meg rozsosat, korpásat, de ez a dzsoli kaja, ma is ez volt az ebéd szőlővel...:)
Egy tipp:Az aldiban és lidlben lehet kapni apró szemü zabpelyhet, ezt forró vízbe teszem(kb fél-1 dl vízhez 2 ek), megdagad, megpuhul, utána vagy banánt teszek bele, vagy almát reszelve, esetleg fahéj, ezt nagyon szereti!Próbáld ki, hátha így jobban elfogadja:)
uzsira, vacsira, vagy akár reggelire is nagyon jó, és tényleg fini!Hidegen és melegen is jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!