Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? 5 hónapos babám...

Mit tegyek? 5 hónapos babám megutálta a HA-s tápszert? Miért sír, mikor éhes, és megérzi a tápi ízét, elkezd ordítani? Mióta kap gyümit, zöldséget, azóta nem ízlik neki a tápszer.

Figyelt kérdés
Mert ugye a HA tápszereknek feltűnően kesernyés íze van, míg a simának édeskés. Ma volt a védőnéni nálunk, és szerinte azért sír a tápszertől, mert már "jobb" ízekre vágyna. De a doktornéni nem ír fel simát, csak HA-st, amiket meg a drogériákban lehet kapni, azt csak 6 hónapostól lehet adni.
2010. jún. 1. 19:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 3 hetes korától a Beba 1-et eszi, HA-t ki sem próbáltuk. Szereti és semmi baja nincs tőle. Nyugodtan adjál neki simát, ő már sokkal nagyobb, nem hiszem, hogy problémája lenne vele.
2010. jún. 3. 18:55
 12/29 anonim ***** válasza:
Van valami babános ízesítésű is, amit ilyen picik is ehetnek, sajnos nem jut az eszembe. Hátha valaki itt tudja.
2010. jún. 3. 20:09
 13/29 anonim ***** válasza:

Megtaláltam, talán rákérdezhetsz a dokira, hogy megpróbálhatjátok-e. Sajnos nem ismerem, csak nekem is itt ajánlották, mert nagyon rosszul eszik a babám.

[link]

2010. jún. 3. 20:18
 14/29 anonim ***** válasza:

Milupa Milumil Ha start optima témában annyit tudnék hozzászólni, hogy hasonlóan szar íze van a Hipp anyatejpótlónak is, újszülött kortól ehető és a Rossmannban vettem. Nekünk azt is megitta, próbáld ki. Nem olyan vészes az ára.

Akinek van otthon fölösleges a fenti milupából bontatlan, szívesen megveszem!

2010. jún. 3. 22:19
 15/29 A kérdező kommentje:

De pont hogy ha nélkülit akarok adni, mert az édesebb.

Köszi a válaszokat.

2010. jún. 3. 22:21
 16/29 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárakban egyébként kapsz simát is, ha a dokinő nem akarja felírni. De kötelessége lenne!!! 6 hónapos korig KÖTELEZŐ felírnia tápszert, akkor is, ha nem HA-s. Egyébként a Humana Baby-fit az, ami banános, és ugyan nagyon fincsi, de az én amúgy is szorulásra hajlamos kisfiam pociját megfogta. Utána Beba Aktívot (most már Beba Pro a neve, csak pár helyen lehet kapni még az Aktívot) írt fel a dokink (simát, nem HA-sat, ezt is lehet venni gyógyszertárban recept nélkül), ez nagyon hasonlít az anyatejre ízben, édeskés. Dokibácsink szerint a finnyásabb babák is szokták ezt szeretni.
2010. jún. 4. 07:20
 17/29 A kérdező kommentje:
Mi most beba ha pro
2010. jún. 4. 08:29
 18/29 A kérdező kommentje:

Beba ha pro 1-et eszünk. És az a humana banános nem sűrű? Mert olvastam, hogy refluxos babáknak is szokták írni, és hogy átjön e a cumin?

(Az előzőt valamiért elküldte...)

2010. jún. 4. 08:31
 19/29 anonim ***** válasza:
De a nem HA-s tápi abból nagyon finom. Kisfiam a HA-sat nem fogadta el, a simát gond nélkül megitta.
2010. jún. 4. 08:31
 20/29 anonim ***** válasza:
Húúúú, megmondom őszintén, már nem emlékszem, hogy mennyire volt sűrű az állaga, de ugyanazzal a cumival ette, mint az addigit, a Bebánál tutira nem sűrűbb.
2010. jún. 4. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!