Mit adnátok 3ésfél hónapos babátoknak gyümit,
zöldséget a tápszer mellé? És hogyan, mikor?
Figyelt kérdés
Amugy nehezen kakil és hasfájos
2010. aug. 10. 14:27
1/7 anonim válasza:
Elvileg 4 hónapos kortól szokták elkezdeni a tápis babák hozzátáplálását. Almával, illetve ha az nagyon megfogná a pociját, akkor őszibarackkal kezdj.
2010. aug. 10. 14:30
2/7 anonim válasza:
Semmit!!!!!
2010. aug. 10. 14:55
3/7 anonim válasza:
Mi kivártuk a 4 hónapot, és akkor kezdtük a gyümölcsöket. Alma, őszibarack, banán, vilmoskörte, majd ezeket keverve+tejpépet is adtam neki, hogy egy kicsit változatosabb legyen. Most 5 hónaposak vagyunk, és most kezdtük a főzelékeket. A gyümölcsöt délelőtt adom neki, a főzeléket 1-2 óra felé. Szerintem várjál még egy pár hetet, és úgy kezdj bele.
2010. aug. 10. 15:07
4/7 anonim válasza:
Szerintem is várj egy picit még,és a nehezen kakil akkor az almát ne vidd tulzásba,Kezdj barackkal,kicsit később mehet a szilva is,sütőtök.
2010. aug. 10. 15:11
5/7 anonim válasza:
Semmit! Majd max 2 hónap mulva, de inkább 2,5. Addig semmi másra nincs szüksége a tápon kívül!
2010. aug. 10. 15:12
6/7 anonim válasza:
Mondod te hogy nincs szüksége, de honnan tudod? Mert az orvosok azt mondják? Ők honnan tudják? mondta nekik egy baba is hogy mikor mire van szüksége? Szüleink is etettek velünk már 3 de lehet hogy már 2 hónapos kortól is.
Az én lányom is 3,5 hónapos, úgy eszi a gyümölcsöt mintha mindig is evett volna. Múlt hét végén kezdtem adni neki mert már nem nagyon ette a tápszert. most egyenlőre jól elvagyunk.
Úgy ahogy az előzőek írták kezdj őszibarackkal az tutira megmozgatja a pociját, nem lesz szorulása utána. Nézd meg a 4 hónapos kortól adható bébiételeket én is azok közül válogattam. Gyümölcsünk sajnos nincs az árvíz mindent tönkretett kénytelen vagyok venni neki.
2010. aug. 10. 16:25
7/7 anonim válasza:
Na végre egy normális csapat, akik támogatják a "korai" hozzátáplálást! :))
Az előttem szóló különösen szimpatikus még így látatlanban is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!