Mit tegyek? 5 hónapos babám megutálta a HA-s tápszert? Miért sír, mikor éhes, és megérzi a tápi ízét, elkezd ordítani? Mióta kap gyümit, zöldséget, azóta nem ízlik neki a tápszer.
Azért feles tejet ne, főleg ha eddig HA tápszert evett, godolom nem véletlenül
Az első válaszoló lehet azon nőtt fel, de iylen hülységet mégsem kellene írnia.
Alapból minden baba a HA-val kezdi. Nem kell hozzá semmi előzmény.
Ne ijesztgess, hogy ilyen lehet, nálunk eddig is nagyon keveset evett és szereti a gyümiket nagyon, amit adok neki.
Nálunk is ez volt, csak másfél hónaposan. Kisfiam egyik etetésről a másikra úgy döntött, nem kell neki a HA-s tápi. Hát kénytelen voltam simára váltani, aztán később 6 hónaposan megint megpróbáltuk a HA-s tápi kettes változatával, de nem kellett neki. Mondjuk nem is csodálom, borzalmas íze van.
Egyébként meg 6 hónapos koráig nem csak a HA-s tápszert kötelező felírni, hanem a simát is. Úgyhogy egy hónapig még követeld ki a simát, aztán ráérsz majd a drogériákban válogatni a kettes tápszere közül, ha betöltötte a 6 hónapot.
vegyél neki 6 hós mildibét vagy babylove(dm)es tápit!azok fincsik és már adhatod a 6 hósat neki:)tuti ízleni fog
a HA-st nekem 3 hósan utálta meg, meg be is csomósodott állandóan
irattam a sima natúr mildibét kb 600ft receptre és sokkal finibb nem lett semmi baja
Szia! Nekem van itthon két teljes csomag Milupa Milumil 1 optima (900g). Receptre vettem, de sajna nem eszi a gyermekem. Mivel amikor felírta a doktornő akkor még nem volt fél éves a gyermekem (pár nap kellett már csak hozzá), ezért írt 3-at, hogyha esetleg bevállna akkor olcsóbban hozzájussunk, sajna azonban nem eszi, de ő a HA tápszert sem ette meg, inkább kínlódik a cicin. :(
Tehát köteles a doki sima 1-es tápszert is felírni! Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!