Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisfiam 2 napja...

4 hónapos kisfiam 2 napja többször felébred éjjel. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Többnyire elég ha cumit adok neki és lassan visszaalszik, de van hogy fél órán át mocorog. Nem sír, csak nyöszörög. Szinte 2 óránként hallom, hogy fenn van. Éhes lehet? Van tejem elég, de lehet már nem elég tápláló neki? 66 cm és 8400g. Csak anyatejet kap...

Egyébként 2 hónapos kora óta nem kelt éjjel, hanem reggel 6-7 között.

2008. okt. 24. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
4 hónapos lesz az én lányom is és ő is pár napja éjjel többször fel kell, ő még éjjel 1x cicizet, de két napja ordít amikor a cicit a szájához teszem. Így marad a tea, vagy a cumi, ha nagyon sír akkor tápszer. Én fogzásával hozom kapcsolatba.
2008. okt. 24. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
az én fiam 5 hónapos és kb. 6-7szer felkel éjjel.a tápszert utálja szóval én is bajba vagyok!próbáld meg megkostoltatni vele az üveges kaját de a tápszer és az anyatej táplálóbb.sok sikert
2008. okt. 24. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Most olvastam több helyen hogy a babák éjjeli többszöri felkelegetésének leggyakoribb oka,az éhség és a fogzás.Lehet a te babád is igényelne lassan valami más táplálékot annak ellenére hogy 6 hóig nem ajánlják.
2008. okt. 28. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!