Minden nap fürdetik a babát?
Figyelt kérdés
A héten mondta a védőnő, hogy a legújabb divat, hogy elég heti 1x. Viszont nekem ez olyan fura.2017. nov. 29. 13:23
1/10 anonim 

válasza:

Kétnaponta. Orvos, védőnő és még a gyógyszerész is ezt tanácsolta, így is nagyon ki van száradva a bőre és ekcémás is volt
2/10 anonim 

válasza:

Nekunk is azt tanacsoltak hogy ketnaponta furdessunk, de a kisfiam nagyon bukos volt es muszaj volt szinte minden nap megfurdetni mert a hajara is jutott szinte mindig a bufibol :D Napi tobbszori atoltoztetest es naponta furdest igenyelt sajnos.
3/10 anonim 

válasza:

4,5 éves a fiam, minden nap fürdettem születése óta. Részben a tisztaság, részben a napirend kialakítása miatt. Ez volt az első fix időpont a napjaiban.
4/10 anonim 

válasza:

Nem fürdetem minden nap, egyszer egyszer kimarad mikor felborul az alvása.Mondjuk bealszik fél 7kor, kel 10kor, akkor már nem fürdetem.Igyekszem minden nap a rendszer miatt, de nem mindig jön össze.
6/10 anonim 

válasza:

Mindennap 7 és fél 8 között. Most 16 hónapos, már jelezi, ha fürdés idő van. Számomra fontos volt, a napirend miatt is és azért mert én is szeretek mindennap lemosakodni, még ha nem is csinálok olyan koszos dolgot.
7/10 anonim 

válasza:

Mivel én is minden nap fürdök ezért a babámat is minden nap megfürdetem, mindent úgy csinálok vele ahogy magammal. Ha hazaérünk valahonnan átöltöztetem az otthoni ruhába és én is első dolgom hogy átöltözök, kényelembe helyezem magunkat.
Persze előfordul néha-néha hogy kimarad a fürdés, különböző okokból megeshet.
10 és fél hónapos baba anyukája
8/10 anonim 

válasza:

Minden nap születése óta. Viszont a haját nem mossuk minden nap.
9/10 anonim 

válasza:

Minden nap amióta megszületett.Az én fiam imád fürdeni első percről kezdve,bármilyen hisztis este ha a kádba kerül minden gondja elszáll :) én nem vagyok "napi rutin" tartó,de a fürdés után eszik és utána alvás,megszokja,tudja hogy ha fürdés van,utána aludni kell és nem csak 1,5órát ;) szerintem a babáknak is szükségük van erre a rendszerre hogy megtanulják mi után mi következik.De ez csak az én álláspontom,van aki másra esküszik :)
10/10 anonim 

válasza:

Végülis a középkorban is évente csak kétszer fürödtek.... :)
Minden nap fürdetem, mert imádja, jólesik neki és tudja, hogy utána jön az éjszakai alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!