Ismersz olyat aki ültette a babát és később gerincproblémás lett a gyerek?
Nem ismerek, szerencsére nincsenek ilyen felelőtlen édesanyák a környezetemben.
Persze, van akinek nem lett belőle problémája, de ez csak mázli. A gyerek fel fog ülni magától, ha érzi hogy elég erős hozzá. Addig minek erőltetni? Minden baba a saját maga ütemében fejlődik, nem szabad erőltetni semmit. Ha pedig hónapokkal le van maradva a normál fejlődéstől, akkor a gyermekorvoshoz kell fordulni, és ő felvilágosít a további teendőkről.
Ugyanúgy járatni sem szabad, ameddig ő nem kezd el lépkedni magától, mert görbe lábai lesznek.
Mellesleg nem biztos, hogy éveken belül kibukik az ültetés következménye. Sőt! Idősebb korban is jelentkezhetnek, és bizony erre visszakövetkeztethető, ha derék- gerincproblémái lesznek az illetőnek.
Azert erdekel ez a tema ennyire mert a keresztlanyom ultetve volt, es remelem nem lesz semmi baja(8eves) korberakta az edesanyja parnakkal kb 3 honapos koratol es egesz nap ult a gyerek, hat igy votl o ultetve. Nekem eszembe se jutott volna ilyet csinalni (az en gyerekem 6honapos, nem tud ulni, de majd megtanulja ha itt az ideje, nem ultetem)
Es en is ultetve voltam, nekem szerencsere semmi bajom nem lett. Csak erdekel hogy valaki ismer e ilyet, vagy a keresztlanyom mar megussza-e.
az összes szülő ilyen.
A legjobban akarja védeni a gyereket, de amikor ránéz és olyan görbe a háta, mint a gimisek felének, fel sem merül, hogy ez nem normális és hogy a gyereke nem tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!