Még csak tervezgetjük a babát, nem vagyok várandós, de már nézelődünk a bababoltokban a férjemmel, és megvettünk néhány dolgot, ami fiú és lány babának is jó (babakád, kiságy, stb. ) Ti is csináltatok hasonlót, vagy teljesen zakkantak vagyunk?
Nem csináltunk ilyet.
A 30. hét környékén kezdtünk el vásárolni.
És oké, hogy szeretnétek babát, meg minden, de lehet, hogy csak hónapok vagy évek múlva jön össze. Addig meg felesleges, hogy valahol porosodjanak a dolgok szerintem. De ti tudjátok.
En nem csináltam ilyet. Jo, hogy nektek ennyi helyetek van, hogy elfer egy babaagy baba nelkul.
De hat a ti dolgotok.. Szerintem előre felesleges.
Nem szokás előre bevásárolni.
De nem hiszem, hogy zakkantabb dolog, mint eltenni és 2-3 évig őrizgetni, hogy meglegyen, mikor jöhet a kistesó.
Szimpla hulyeseg. Ennyi erovel mar gyerekkorban vettel magadnak felnottruhat, bolcsis korban iskolataskat? Mi a fenenek? :)
Raadasul evrol evre tobb, jobb, cukibb babadolog van a boltokban, lehet 2 ev mulva szulsz addig tok mas fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!