Még csak tervezgetjük a babát, nem vagyok várandós, de már nézelődünk a bababoltokban a férjemmel, és megvettünk néhány dolgot, ami fiú és lány babának is jó (babakád, kiságy, stb. ) Ti is csináltatok hasonlót, vagy teljesen zakkantak vagyunk?
Nem, hlyeség!
Amúgy simán lehet, hogy mire tényleg lesz gyereked már nem is fognak tetszeni a megvett dolgok - már ha lehet gyereked egyáltalán, mert ugye erre sincs garancia...
Mondjuk mi meg a másik véglet vagyunk, a dolgok kb 97%-át akkor szereztük be, mikor már megszületett a baba 😅 addig sem kerülgettük a cuccokat az amúgy is kicsi lakásban...
Nem vettem meg semmit, csak a kombinált teszt eredménye után, 14 hetes terhességi kortól.
Néhány játékot eltettem lánykoromban, hogy majd jó lesz a leendő gyermekemnek valamikor.
Babakádat, kiságyat pláne nem vettem volna, hogy minden nap nézzem meg kerülgessem míg össze nem jön a baba.
Azt se tudtam lehet-e majd gyerekünk.
Most leszek 22 hetes, meg sem fordult a fejemben, hogy barmit is vegyek teherbe eses elott. Pedig 7 honap volt mire sikerult.
Meg nincs se kisagy se babakadunk.
Szerintem kicsit elsietitek ezt. Baromi rosszul fog esni a babacuccokat kerulgetni minden honapban mikor negativat tesztelsz :/
En sem mertem semmit venni 12. Hetig, azutan is csak aprosagokat. Most vettunk babakocsit, mert nagyon nqgyon jo aron talaltunk.
Utolsó harmadban vettünk babakocsit kiságyat kádat, ruhát semmit.Azt a párom és anyósom vették meg amíg én bent voltam a picivel a kórházban.Mivel nem tudtam mekkora lesz a baba nem akartam felesleges ruhákat.Jól is tettük mert 4740g lett eleve 2-es pelenkával meg 62-es ruhával kezdtünk ami pár hétig volt jó rá.
A lényeg hogy én nem vásárolnék előre talán a második trimeszterben de inkább akkor sem.
Ja a hangolódásról csak annyit, hogy nem lehet hangolódni.
Ez nekem kicsit ilyen amcsifilmes, ott szokott kész babaszoba lenni, mert apunak/anyunak ez volt a hobbija meg a gyerekkori álma. :)
Én megértem egyébként, de nem csinálnám. Ha bármilyen ok miatt csúszik a gyerek, sokkal nagyobb csalódás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!