Majdnem hat honapos babat nem erdekli az ules, baj lehet?
Fölösleg egymáshoz mérni a gyerekeket.
Nincs még elkésve semmiről ha fél évesen nem akar ülni..
Az én fiam is 7 hónaposan kezdte. Egyszerűen csak felnyomta magát, oldalt támaszkodott és rájött mennyire jó ez. Anyukámnál volt épp és azóta is minden "elsőt" másnál csinált eddig :D
Tehát nálunk sem volt ülés 6 hónaposan.. Majd rájön! Láttam már 13 hónapos lánykát kizárólag kúszni, de neki se mondták, hogy amúgy egészségügyi gondja lenne, szimplán lusta volt. Van időtök! Lehet majd 1 hónapon belül fog felülni, felállni :D
Kedves kérdező. Tényleg csak magunkat bosszantjuk ezzel.. Nálunk meg az van, hogy amíg mindenki más pufit, kenyeret, minden mást eszik 5 hónaposan, addig a majdnem 1 évesem képtelen rágni és falatokban nyelni...
Én is idegeskedtem ezen, de aztán elengedtem, mert csak az "én napom lett rosszabb", na meg a babáé, hiszen meg tudják érezni ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!