14 honApos kislanyom majdnem mindig vegig orjongi a pelenkazast, barmit adok a kezebe eldobja, enekelek jatszom vele, de semmi nem nyugtatja meg. Masnal hasonlo problema hogy lett megoldva?
Fiam 2,5 éves, most kezd a bilibe pisilni. Most már sokat javult a dolog, egyébként ő sem hagyta magát. Bár nem őrjöngött (nem tudom a lányod pontosan mit csinál), de elmászott, rúgott, dobálta magát... Most már "csak" ellöki magát a fenekén.
Lányom 10 hós, ő most kezdi. Nagyszerű... :)
Olvastam már olyat, hogy csak a szobatisztaság volt a megoldás. :)
én babám is eldobja, olyankor én nagyot codálkozok, hűűű, hát ez leesett :) erre nevet, felveszem, megint eldobja, megint csodálkozok, nevet,...és ezt játszuk, míg pelenkázom (könnyű felvenni, mert én az ágyon pelenkázom)
ha a cumi dobozát adom oda, az tovább leköti, próbálgatja kinyitni, fogdossa a tartalmát(krémet tárolok benne)vagy valami ritkábban látott dolgát amin vannak "kütyük", vagy lehet vele babrálni
de néha hagyom, mág popsi mosás után, hagy fúrja magát a paplanba, meg birkózzon, legalább nem marad nyirkos a bőre, közben mindig mondom, gyere csak, itt a pelus, és a pelenka felé birkózza magát :)
én próbálom mindig tartani vele a tiszteletet, figyelembe venni az ő akaratát is.
nagyon rosszul esett, amikor "da-da" nyelven ugyan, de totál dühvel elkántálta nekem, hogy "hagykál már békén", abban semmi hiszti nem volt, csak harag.
még annyi mindenesetre, hogy akarata ellenére biztos ne pelenkázd, tehát "erőszakosan"
ő is tisztel minket én viszont adom
pont mostanág tapasztaltam, amikor ettünk épp sajtos tallért, de darabjaiban volt már, mindig azt játszotta, hogy ő kínál engem, elfogadtam, feltűnően rágcsáltam, nagyon örült, kacagott és volt, hogy úgy csináltam a végefelé, ahogy ő szokott, ha nem kér enni, összeszorított száj és játszottam az "OÁ OÁ" babasírást, hogy nem kell, egyszer próbálta erőltetni, akaratom ellenére, de másodjára már kedvesen elfordult, békén hagyott és olyan jól esett a figyelmessége. még nincs 14 hónapos, de nemokára.
22:42-es, ez nagyon aranyos. Ki fogom próbálni ezt az etetősdit:-))
Hát csajok! Ugyanezekkel küzdök én is, férjem is. Egyszerűen semmi nem segît. 9 hónaposan kezdte, de 1 hónapig meg csak csak le tudtuk kőtni a popsi krémmel, játékkal, volt hogy hagytam hogy tépkedd a popsitörló kendőt meg a pelust, de minden csak 1-2 alkalom ig érdekes. Most 10 hónaposan már egyből eldob bármit is adok a kezébe. Azonnal fordul mikor még le sem fektettem. Gyakorlatilag a kezembő már kifordul. Ha vissza fordítom hisztizik kezd. Eddig még soha nem hisztiztek semmiért :-o. Es máskor sem szokott. Mindig nagyon türelmes vagyok, pelusozásnál is, de akkor nem hat semmi...
En is tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!