Figyeltek arra, hogy csinosan legyen a babátok felöltöztetve?
Nekem kisfiam van, de még itthon is szeretem, ha csinosban van. Az egyik barátnőmnek kislánya van, de látszik, hogy őt nem érdekli különösen, hogy mi van a babáján.
Mikor megtudtam, hogy fiam lesz, kicsit tanácstalan is voltam, hogy milyen ruhákat adok majd rá, mert egy kislányt, úgy gondoltam sokkal könnyebb öltöztetni.
Nekem is kisfiam van, 17 hónapos és igen, ez nekem fontos. Még a zokni és a sapka színét is az öltözékéhez választom. Pedig minden ruhája használtan vásárolt, mégis márkásak, teljesen újszerűek és nagyon vagányak.
Foltosat például utcára nem adnék rá, még a játszótérre sem. Nem vagyok gazdag, sőőőőt, de nekem ez fontos.
Szia!
Nálam a kényelmesség és a praktikusság előbb van a sorban, de mindezeket próbálom úgy megvalósítani, hogy mindeközben csinos is legyen.
Kislányom van, 15 hónapos, jön-megy-esik-kel, ezért nem veszem meg neki a gyönyörűséges szoknyás összeállításokat, mert nem védik a térdét, inkább háromnegyedes halásznadrágot adok rá, amiben ha elesik akkor nem jön le a térdéről a bőr. Legalábbis nem annyira. Biztosan csinosabb lenne a szoknyában, de mégsem adom rá azt. Majd később. Tehát nálam most első a praktikusság, de így is lehet csinosan öltöztetni.
Figyelek, másfél éves. Itthon mackó + pólóban van, de nem ilyen leszakadt gagyi mackóban. Ha lemegyünk, csinos nadrág: farmer vagy kord, normális felsőben van.
Még a játszótérre is normálisan felöltöztetem, pedig kb hason csúszik a homokban.
Nem mindenki figyel erre. Egy barátnőm pl állandóan a kisruhákat nézegette terhesen, és ő maga is jól öltözik és sokat is 'soppingol'. Megszületett a kisfia, 10 hónapos, még mindig talpas rugiban jár, és arra húzza fel a tapadókorongos zoknit, hogy ne csússzon el, ha feláll. Nagyon bénán néz ki szegény kisfiú.
Pedig a fiúkat is olyan jól lehet öltöztetni. Annyiféle ruha van, persze sok közülük kényelmetlen, de rengeteg a kényelmes darab is!
A sebek menők:)Én ettől nem védem:)Kis horzsolás itt, egy kicsi ott,tudod mint a reklámban:)Nemrég voltam én is gyerek( a 22 évemmel), tudom mi a trendi:)
És mivel divattervező vagyok és anya is,tudom,hogy lehet csini és egyben kényelmes ruhákat varrni:D
Éljen a trend és a kényelem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!