18 hónapos kislányomat az apukája kivitte szánkózni -9 fokban, a télikabát alá csak egy vékony hosszúujjú bodyt adott. Már aznap köhögött, majd kiderült, hogy eléggé tüdőgyulladást kapott. Azért kapta, mert nem volt rétegesen felöltöztetve, igaz?
A fejére koppintanék az biztos a férjednek!!!!
Az édeskevés! Igaz, hisz a -9C nem szánkózásra való és pláne nem így felöltözve! -5C alatt nem is kellene kivinni a gyereket, mivel az ilyen hideg egy fél óra alatt átjárja a lábakat, kezeket. A szánkón ülve meg páne.Tudom mit beszélek. Szegénykém. Nagyon sajnálom.
Mielőbbi gyógyulást!
Az enyémeimnek semmi baja nem lett a -10 fokba a szánkózástól. Másfél éves ikrek. Viszont tavasszal, -15 fokban lett tüdőgyulladása az egyiknek. Az egy betegség. Lehet rásegített a hideg, mert már ott volt a baktérium a szervezetbe, de szerintem ha bennt vagytok, 2-3 nap és előjön, hisz ha baktérima van és nincs antibiotikum, az nem gyógyul hanem terjed.
De osztom, hogy azért ilyen hidegben föl kell öltözni sokkal jobban. az enyémeimen body. póló , pulóver és overal van ilyen időben.Szóval öltözködési tanácsokkal kell ellátni apukát, de nem hinném, hogy ő okozta a bajt, csak előrébb hozta esetleg, de még az sem biztos.
De megnyugtatlak szerintem kevés apuka tudja mikor mit kell a gyerekre adni. Az enyém is néha agyonöltözteti jól befűtött házba, én meg vetkőztetem, vagy épp kinntre alig ad valamit.
Gyógyulást kívánok!!!!!
A tüdőgyulladás előzményekkel alakul ki!
Viszont az a ruha ilyen hidegben kevés volt rá!
Nem értek egyet azzal, hogy -5ben már nem lehet kivinni a picit. Az én babám -20ban ausztriában kint "sétálgatott"/szánkózott és semmi baja nem lett!
(Apuka meg gondolom jót akart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!