Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18 hónapos kislányomat az...

18 hónapos kislányomat az apukája kivitte szánkózni -9 fokban, a télikabát alá csak egy vékony hosszúujjú bodyt adott. Már aznap köhögött, majd kiderült, hogy eléggé tüdőgyulladást kapott. Azért kapta, mert nem volt rétegesen felöltöztetve, igaz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 16:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Délelőtt vitte ki apukája szánkózni, akkor még nem köhögött, hanem kora este kezdett el köhögni. Szerintem a hideg öltözék legyengítette az immunrendszerét, így sokkal fogékonyabbá vált ahhoz, hogy tüdőgyulladást kapjon.A röntgen felvételen is látszott, kb.közepes mértékű volt. Mindez,dec.17.-én történt,most már nincs is láza,szépen gyógyulgat.Szerencsére karácsonyra rendbe jött.Nem veszekedtem a férjemmel,csak kicsit leszúrtam és bűntudatkeltően beszéltem vele a hét elején, hogy igenis figyeljen oda ezekre, vagy ha valamiben nem biztos akkor hívjon fel.Injekciót is kapott a kicsikém és az apukáját megkértem ,hogy jöjjön el velem, hogy lássa.....szerintem tanulságos volt neki,ezek után sokkal körültekintőbb lesz,az biztos. Békés boldog karácsonyt mindenkinek!
2010. dec. 25. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Szerintem helyesen cselekedtél és ügyesen megoldottad. Neked is viszont!
2010. dec. 25. 17:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :-)
2010. dec. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!