Meddig nem fogadtatok gyerek látogatót?
Én sem aggódtam ilyen extrém dolgokon alapvetően, de a gyerekorvos mondta, nem én találtam ki. Azt mondta ő már csak tudja, hogy egy gyerek miket hordoz, meg miket ad át, főleg ebben az időszakban. Nekem az volt alapból a bajom, hogy nem lehet náluk kiszámítani, hogy elhozzák-e betegen, meg mit tartanak annak. Arról nem is gondoltam, hogy ez a korosztály jellemzően miket hordozhat a szájában, ami őket nem betegíti meg.
Mikor legutoljára voltak nálunk egy hetet, akkor szerencsétlen gyerek végig lázas volt, meg taknyolta köhögte tele a lakást, mert hát mielőtt eljöttek voltak orvosnál, az felírta neki mit szedjen és hát ők már eltervezték, hogy jönnek, semmi gond. Hát mondhatom a gyerek nagyon élvezte a vakációt... Még a sajátjára se volt tekintettel, nem tudtam, hogy lenne-e annyi eszük, hogy ne állítsanak ide ha nem 100%-os a gyerek, mert kicsi van. Aztán megkérdeztem a gyerekorvost, ő meg mondta, hogy kizárt, nehogy jöjjenek.
A férjem rokonai, megkértem mondja ezt nekik, hogy a gyerekorvos nem engedi, de azért megsértődtek és nem jönnek el. Aztán egy másik rokonnal beszélt a férjem és az mondta, hogy a gyerek megint nem megy óvodába mert hány meg megy a hasa, és már összefertőzte az egész családot is. Még az hiányzott volna ide tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!