Miota megszuletett a kicsi, a nagyobbikat nem szeretem, sot, idegesit a jelenlete is neha. Mi ez, depresszio?
Én korábban segítő szándékkal írtam neked!!!!
De már ne is haragudj, ha Te pszicháter vagy, akkor mit keresel itt?????? NEKED kellene a legjobban tudnod, h ilyenkor SZAKEMBER a megoldás!!!! Nem itt kérdezősködni, hogy most mit csinálj!!!
És még TEEEEEEEE meg mered azt kérdezni, hogy "Mi ez, depresszió???"
Nem ismered a jeleket?
Na mostmár én is azt gondolom, h ez kamu kérdés volt és a jószándékú anyukákat jöttél ide idegesíteni, mert párunknál kiverted a biztosítékot
De az még kamubb, h mi a foglalkozásod!!!
Az utolsó gondolatom meg le sem írom, mert csúnya vége lenne ennek az egésznek.
Ja és remélem tényleg csak kamu volt a kérdés és nincsen gyermeked!!!!!
Bakker es meg vedtelek, hogy en is voltam szules utani depresszios.Meg sajnaltalak is, hogy szegeny milyen rossz lehet, meg biztos buntudatod van.
En epp az ellekezojet ereztem es el sem tudom kepzelni, hogyan nem tudja valaki szeretni a gyereket.
Remelem nincs es nem is lesz gyereked es nem jossz vissza feszkot kelteni az anyukak koze.Igy is van eleg sok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!