Miota megszuletett a kicsi, a nagyobbikat nem szeretem, sot, idegesit a jelenlete is neha. Mi ez, depresszio?
Persze hogy nem valós a kérdés!
Mindenképpen beteg ember tette fel a kérdést...ha nem valós azért... ha meg valós akkor azért! Én ha így is éreznék segítséget kérnék szakembertől és nem itt. Indulhat nyugodtam a lepontozásom ... egyébként meg szerintem pont a kérdező pontoz le!!!! Még arra se méltat hogy hozzászóljon bár ő kérdezett.
Ez egy nagy kamu kérdés!!!!!!!!!!!!
Ahogy még ezen kívül egy jó pár itt, csak hogy élénküljenek a dolgok!!!!!!!!!!!
Feltettek az illetőnek ezer kérdést, de egyre sem válaszolt!!!!!!!!
Vagy ezt csak én vettem észre?!?!?!?!?!?!?!
De kedves kérdező, milyen segítséget vártál vagy tanácsot erre, hogy nem szereted a gyerekedet?
El nem tudom képzelni.
Megnyugtatást, hogy ne aggódj ezzel sokan vannak így. Igen látom nap mint nap az utcán meg az agyonvert, elhanyagolt gyerekekről készült statisztikák is ezt mutatják, hogy sokan vannak így, de nehogy már azt kelljen mondanunk, hogy ez így van jól. Vagy azzal nyugtassuk a lelkedet, hogy persze ez depresszió, nehogy már felelősséget kelljen vállalnod. És akkor magyarázhatod ezzel.
Nem az igazság az, hogy nem vagy anyának való és kár volt szülnöd. Mert hamarosan a második is az első sorsára jut, mint ahogy itt már írták.
De ha már feltétlen tanácsot vársz, kapd össze magad és ha már megszülted azt a gyereket, aki nem kérte hogy megszüld, igenis szeresd és neveld fel tisztességben, szeretetben. Mert bármi miatt is nem szereted, az egyedül a te hibád. Mert te választottad az apját, a te génjeidet örökölte, a te nevelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!