Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik neveket választanátok?

Melyik neveket választanátok?

Figyelt kérdés

Még nem tudjuk a nemét, de a férjemmel, hogy is fogalmazzak, eléggé eltér az ízlésünk nevek terén, vérre menő vitáink vannak, így szégyen, nem szégyen, megbeszéltük hogy azt a fiú és lánynevet megtartjuk biztosnak, amelyikre a legtöbben szavaznak. Inkább ez, mint a válás. :-D

férjem lány nevei:

Xénia, Anissza, Denissza, Britani, Korina, Alícia, Liza, Liviána, Marion, Norma, Amarilla

fiúk:

Benett, Damján, Armand, Ábris, Kunó, Maxim

az én lány neveim:

Abigél, Csilla, Zsanett, Lilla, Lujza, Henrietta, Gyöngyvér, Polla, Regina, Hermina

fiúk:

Róbert, Zsolt, Erik, Iván, Ákos, Norbert, Lénárd, Rajmond

A vezetéknév Szentpéteri és esetleg két névben is benne lennénk. Mi az amelyik tetszik, és melyik az amit sosem adnátok?

2017. okt. 10. 21:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
A férjed nevei közül Liza és Benett,a tied közül Csilla Henrietta, Ákos Norbert
2017. okt. 11. 15:35
 32/42 anonim ***** válasza:
Nekem a Lilla Lujza, fiúból tetszik az Ábris, az Ákos és a Lénárd.
2017. okt. 25. 16:00
 33/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, végül abban állapodtunk meg, hogy két neve lesz, az egyik az ő nevei közül, a másik az enyémekből, és így húztunk neveket, egyet-egyet mindkét kupacból, és kiderült közben hogy lánykánk lesz.

Végül maradt a Szentpéteri Amarilla Regina. Mi a véleményetek? Így vállalható?

2017. okt. 28. 12:39
 34/42 anonim ***** válasza:
Szerintem borzasztóan hosszú...
2017. okt. 29. 08:58
 35/42 anonim ***** válasza:
nem baj, a második úgyis elmarad majd - és az elsővel jól hangzik
2017. okt. 29. 09:24
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Jól hangzik, de nézd meg mi lesz a monogramja... (Sz.A.R.) szóval én megcserélném Szentpéteri Regina Amarilla sorrendre.
2017. okt. 30. 06:36
 37/42 anonim ***** válasza:

huu 36, azt nem vettem észre, tényleg nem szerencsés.. Viszont felcserélve borzalmasan hangzik! eri-regi

Maradjon csak az Amarilla - az szép!!

2017. okt. 30. 09:58
 38/42 anonim ***** válasza:
Szép, csak kicsit hosszú. Nekem mondjuk az Amarilla amúgy is cikornyás kicsit, a Szentpéteri mellett még inkább. Az jó kompromisszum, hogy egyik a te neveid közül, a másik a párod listájáról lenne. De valamelyik rövidebbet választanám a Regina mellé. Mondjuk a Lizát, az a legrövidebb.
2017. okt. 30. 10:14
 39/42 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szóltál, nem is figyeltük a monogramját, mindenképpen megcseréljük. Nekem is a hosszúsággal vannak fenntartásaim.
2017. okt. 30. 12:55
 40/42 anonim válasza:

Engem Szentpéteri Lizának hívnak😉😉

Tudom ajánlani a nevet:)

2018. máj. 10. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!