Melyik neveket választanátok?
Még nem tudjuk a nemét, de a férjemmel, hogy is fogalmazzak, eléggé eltér az ízlésünk nevek terén, vérre menő vitáink vannak, így szégyen, nem szégyen, megbeszéltük hogy azt a fiú és lánynevet megtartjuk biztosnak, amelyikre a legtöbben szavaznak. Inkább ez, mint a válás. :-D
férjem lány nevei:
Xénia, Anissza, Denissza, Britani, Korina, Alícia, Liza, Liviána, Marion, Norma, Amarilla
fiúk:
Benett, Damján, Armand, Ábris, Kunó, Maxim
az én lány neveim:
Abigél, Csilla, Zsanett, Lilla, Lujza, Henrietta, Gyöngyvér, Polla, Regina, Hermina
fiúk:
Róbert, Zsolt, Erik, Iván, Ákos, Norbert, Lénárd, Rajmond
A vezetéknév Szentpéteri és esetleg két névben is benne lennénk. Mi az amelyik tetszik, és melyik az amit sosem adnátok?
Amarilla, Armand
Hermina, Abigél, Erik
Ezek tetszenek a felsoroltakból. Viszont a vezetéknévhez az Erik egyáltalán nem jó, csak második névként adnám. pl. Armand Erik
A Hermina kifejezetten szép, dallamos a vezetéknévvel.
A többi név nekem nem tetszik.
Ahogy nézem a férjed a ritka és különlegesebb neveket részesíti előnyben, míg te az ellenkezőjét.
A férjed lány nevei közül a Liza tetszik (de ez túl gyakori)vagy az Amarilla.
Fiú nevei közül az Armand és az Ábris.
Te lány neveid közül Abigél, Zsanett és a Lilla (nálunk is listás volt).
Fiú nevek közül Róbert, Norbert, Zsolt és a Lénárd. A vezetéknévhez a Rajmond is jól hangzik.
De szerintem ha nem tudtok kiegyezni bízzátok a sorsra. Én felírnám mindegyik nevet egy-egy cetlire és minden héten kihúznék eggyet és ami bentmarad az lenne a név. :)
Lánynevek: Korina, Abigél, Lilla, Regina
Fiúnevek: Benett, Zsolt, Ákos, Norbert
Tetszik: Alicia, Liza, Armand, Abigel, Henrietta, Erik, Zsolt, Akos
Sosem adnam: Anissza, Denissza, Britani, Amarilla, Benett, Damjàn, Gyöngyvér, Hermina, Robert
Majd oszd meg legyszi, mi lett vegul.
Liza, Ábris
Abigél, Csilla, Zsanett, Lilla, Lujza, Henrietta, Gyöngyvér
Erik, Ákos.
Férjed nevei közül: Denissza, Korina, Alícia, Liza, Benett.
A Te neveid közül: Abigél, Zsanett, Lujza, Lilla (A Lilla inkább másodiknak, de csak azért, mert sok ritka nevet választottatok, Lillából pedig nagyon sok van.) Iván, Norbert, Rajmond
Ha kisfiú:
Szentpéteri Benett Iván
Szentpéteri Norbert Benett (nagyon hosszú lenne már, az igaz)
Szentpéteri Rajmond
Ha kislány:
Szentpéteri Korina Lilla (kedvencem)
Szentpéteri Alícia Lujza
Szenpéteri Lujza Liza
Szentpéteri Denissza Lilla
Szentpéteri Zsanett Liza
Szentpéteri Abigél
Szentpéteri Alícia Abigél (két ritka név, talán kicsit sok, de nekem tetszik és közösen választanátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!