Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik neveket választanátok?

Melyik neveket választanátok?

Figyelt kérdés

Még nem tudjuk a nemét, de a férjemmel, hogy is fogalmazzak, eléggé eltér az ízlésünk nevek terén, vérre menő vitáink vannak, így szégyen, nem szégyen, megbeszéltük hogy azt a fiú és lánynevet megtartjuk biztosnak, amelyikre a legtöbben szavaznak. Inkább ez, mint a válás. :-D

férjem lány nevei:

Xénia, Anissza, Denissza, Britani, Korina, Alícia, Liza, Liviána, Marion, Norma, Amarilla

fiúk:

Benett, Damján, Armand, Ábris, Kunó, Maxim

az én lány neveim:

Abigél, Csilla, Zsanett, Lilla, Lujza, Henrietta, Gyöngyvér, Polla, Regina, Hermina

fiúk:

Róbert, Zsolt, Erik, Iván, Ákos, Norbert, Lénárd, Rajmond

A vezetéknév Szentpéteri és esetleg két névben is benne lennénk. Mi az amelyik tetszik, és melyik az amit sosem adnátok?

2017. okt. 10. 21:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Ami tetszik lánynevek közül:

Korina, Abigél, Csilla, Gyöngyvér, Regina.

Ebből a Csillát kihagynám, mert nem adnám a gyerekemnek közismert ember nevét.

Amit kizártnak tartok, hogy adnék:

Anissza, Denissza, Britani, Amarilla, Zsanett, Polla.

Fiúnevek közül tetszik:

Róbert, Zsolt, Erik, Ákos.

Amit nem adnék:

A férjed listájáról egyiket sem. A tiédről csak a Rajmond nem tetszik.

2017. okt. 11. 09:40
 22/42 anonim ***** válasza:

Akkor legyen két neve :)

Nekem ezek tetszenek

Szentpéteri Amarilla

Szentpéteri Ákos vagy Armand

Szerintem a ami Li-vel kezdődik nem jó mert kicsit nyelvtörős a vezetéknévvel, meg a Róbert sem igazán jó és az Erik sem és ne legyen I-vel sem kezdődve mert azzal végződik a vezetéknév, így eléggé leszűkül a kör.

Nézzétek azt mi hangzik jól mit könnyebb kimontani pl Szentpéteri Regina eléggé nyelvtörős a ri Re miatt.

2017. okt. 11. 11:08
 23/42 anonim ***** válasza:

A férjed által választottak egytől egyig extrém, számomra vállalhatatlan nevek.

A tieid közül: a Csilla nagyon szép, a Szentpéteri Csilla így együtt ugyebár egy közismert énekesnő neve - mérlegelni kell ennek előnyeit és hátrányait, de mindenképpen szépen cseng együtt.

Szép meg a Lilla, Henrietta és a Gyöngyvér.

Fiúnevek közül: legszebb a Róbert. Szép még a Zsolt és az Ákos. A Norbert sem lenne rossz, de nem illik ehhez a vezetéknévhez szerintem.

2017. okt. 11. 11:42
 24/42 anonim ***** válasza:

Amit én is adnék az a Liza.

Jó nevek: Alícia, Lilla, Erik, Ákos, Lénárd.

A többi nekem nem tetszik.

2017. okt. 11. 11:43
 25/42 anonim ***** válasza:

Férjed lány nevei közül: Amarilla

Fiú nevei közül: Armand

Te lány neveid közül: Regina

Fiú neveid közül: Róbert

2017. okt. 11. 12:33
 26/42 anonim ***** válasza:

Férjed nevei közül a Liza tetszik.Liviána helyett inkább Líviát adnám.Fiúból a Benett elmegy.Ábris és Maxim tetszik.

A Te neveid nekem sokkal jobban tetszenek.Abigél,Lilla és Lujza nagyon szép.

Kisfiúnak Ákos és Lénárd.

2017. okt. 11. 12:48
 27/42 anonim ***** válasza:

Egy ilyen szép vezetéknevet kár elrontani egy Britanival... A férjed lánynevei közül mind kuka nálam. A fiúnevek közül egyedül a Damjánt tartom elfogadhatónak, de azt sem adnám.

A te neveid sokkal jobbak. A lányok közül mind jó lehet, nekem a Polla (mint a pollen), a Regina és a Hermina nem tetszik. Meg a Lilla, de az személyes okokból. Szentpéteri Csilla egy művésznő neve, így azt sem adnám, de szép név amúgy. Én a Henriettát vagy a Lujzát választanám. A fiúk közül az Erik és a Rajmund nem tetszik, a többi mind egész jó, én a Norbertet vagy a Róbertet választanám.

2017. okt. 11. 13:17
 28/42 anonim ***** válasza:
(23-ra: Szentpéteri Csilla zongoraművésznő)
2017. okt. 11. 13:20
 29/42 anonim ***** válasza:
Bocs, összekevertem Péter Szabó Szilviával (mindkettőnek Péter van a vezetéknevében).
2017. okt. 11. 13:26
 30/42 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nekem eszembe se jutott hogy Szentpéteri Csilla egy közismert ember neve, köszönöm hogy szóltatok.

14es, ez nagyon jó ötlet, így fogjuk csinálni, és hátha közben megszáll az ihlet.

Én a férjem nevei közül a Benettel Britanival,Liviánával és Kunóval nem tudok kibékülni, de a sors fintora hogy neki meg pont ezek a kedvencei:-D Úgyhogy marad a "sorshúzás"

2017. okt. 11. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!