Melyik neveket valasztanatok? (Angol nevek, angol apuka, London mellett elunk)
Lanynevek:
Aisha, Ashley, Dalia, Eliza, Esther, Isabell, Kendra, Londa, Naomi, Polly, Rose, Sonia, Viola
Fiunevek:
Alexander, Bradley, Brandon, Damian, Darius, Hayden, Ivory, Jasper, Johnathan, Martin, Nathanial, Scott, Wade, Zachary
A vezetéknév is fontos lenne a választás során, úgy könnyebb nekünk is szerintem :)
Ami nekem tetszik, az a Dalia, Sonia és az Esther, az olyan régies, viktoriánus korinak hat, szóval nekem nagyon tetszik.:)
Fiú nevek közül a Jasper, Wade és Zachary tetszik, de a Darius is egészen jó, bár picit olyan arisztokratikus.:) Ha sikerül dönteni, írd meg mindenképp :)
A fenti női nevek közül nekem az Eliza a kedvencem (Austen-rajongó vagyok :D). De a Viola se lenne rossz, már csak azért sem, mert az ugyanígy jelen van a Magyar Utónévkönyvben is.
Fiúnevek közül nehezebb lenne választanom. Talán a Wade, hangzás alapján.
Bocsanat, a vezeteknev lemaradt: Ross
A rovid vezeteknev miatt arra is gondoltunk, hogy 2 nevet adnank a picinek pl. nekem a kedvencem: Bradley Wade Ross :)
Ha gondoljatok, ilyeneket is irhattok!
Koszi az eddigi valaszokat!
Lány: Aisha Kendra Ross :)
Fiú: Nathaniel Wade Ross :)
Irigyellek Titeket, sokkal jobban tetszenek nekem az angol/amerikai nevek :(:)
Eliza,Polly
Damian,Jonathan,Nathanial.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!