Melyik neveket valasztanatok? (Angol nevek, angol apuka, London mellett elunk)
Figyelt kérdés
Lanynevek:
Aisha, Ashley, Dalia, Eliza, Esther, Isabell, Kendra, Londa, Naomi, Polly, Rose, Sonia, Viola
Fiunevek:
Alexander, Bradley, Brandon, Damian, Darius, Hayden, Ivory, Jasper, Johnathan, Martin, Nathanial, Scott, Wade, Zachary
2014. jún. 23. 22:15
11/15 anonim válasza:
Eliza, Naomi, Viola
Bradley, Scott, Wade
12/15 anonim válasza:
Nem kell két név ! Teljesen fölösleges úgyis csak az egyiket fogja hadználni :)
Ezek tetszenek:
Ashley Ross
Jonathan Ross
Ezek borzalmasak:
Dalia,Naomi
Wade,Darius, Jaspet
Majd írd meg hogy fiú lett e vagy lány és hogy mi lett a babók nevei :)
13/15 anonim válasza:
Camila London mellett merre laktok? most tervezek kimenni én is a pici családommal martham-be
14/15 anonim válasza:
Mi is Angliaban elunk ❤️ Pontosabban Londonban. A Rose nagyon szep de Ross vezeteknevhez nem nagyon passzol. :/ Rose Ross :o
Nekem tetszik az Aisha, Esther, Naomi :)
Fiuk kozul Damian, Zachary.
15/15 anonim válasza:
Jezusom nem lattam hogy ilyen regi. Bocsiiiiii :( (kerlek emiatt ne pontozzatok le xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!