A Hippes "Jó éjszakát" teát mikor adjátok babátoknak? Lefekvés előtt kell neki adni vagy lehet éjjel is?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 22:13
1/3 anonim válasza:
Én még nem is hallottam ilyen teáról. Én sima teát adok neki, de nem lefekvés előtt. Éjszaka meg főleg nem adnék. Ha inni kér akkor csakis vizet! Ha megszokja a teát éjjel is, akkor fel fog kelni csak azért,hogy kapjon egy kis édeset. Gondolom azt Te sem szeretnéd.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem!Már nagyon szeretném ha átaludná az éjszakát.Már több praktikát is kipróbáltam,de hiába.A tea is azért jutott eszembe,de ha arra is rá tud szokni,akkor az is kilőve.Valami jó tanács hogy átaludja az éjszakákat?Már csak egyszer kel olyan 3-körül,akkor szopizik vagyis csak alszik rajta.Erről kéne valahogy leszoktatni,de hogyan?
2010. máj. 28. 22:38
3/3 anonim válasza:
Bár én ilyen jóéjt teát még nem próbáltam, de jóéjt tápszert már igen és egyáltalán nem aludt tőle jobban a kislányom, sőt, a simával tovább húzza a lóbőrt:), kezdem azt hinni, hogy ezek a jóéjtes babadolgok átverések:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!