Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért akarnak zoknit adni a...

Miért akarnak zoknit adni a babámra 30 fokban?

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Hat ugy latszik nem😂😂😂 meg akkor se ha toppban mesz ki -10 fokba hóesébe . Juppi.:D
2017. szept. 16. 16:56
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

Fagyási sérüléseid lesznek. Megfázásos tüneteket valóban nem a hideg okozza.

Újszülöttre azért kellhet zokni mert még nem jó a vérkeringésük.

2017. szept. 16. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A férjem is egész nyáron ragaszkodott hozzá, hogy zoknit adjak a gyerekre. Az oka annyi, hogy ő nem bír meglenni zokni nélkül mert fázik a lába. En meg kb télen is mezízláb vagyok otrhon. :D En adtam zoknit a babára mert aranyos, hogy félti. :) Amúgy minden másban meg azt gobdolja, hogy túlöltöztetem. :D
2017. szept. 16. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

4,5 hónapos a lányom és csonttá volt fagyva a lába 35 fok alatt, úgyhogy szinte egész nyáron volt rajta zokni. Volt, hogy csak egy pelusban "flangált", de zokni akkor is volt rajta. Felénk csak 20 fok van, én még nem hordok zoknit, de a gyerekeimet a saját hőérzetük alapján öltöztetem, nem az enyém alapján. A 3 éves mezítlábas, a kicsi nem.

A keresztlányom 28 fok alatt bármikor képes 10 perc alatt felfázni, úgyhogy ő is ritkán mászkál mezítláb, pedig 13 éves, nem csecsemő.

2017. szept. 16. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Nekem még 30 fokban is kell zokni, mert vagy a lábam izzad és minden kosz ráragad, csuszkal a lábbelim, alvásor meg nélküle képtelem vagyok aludni mindig is

Adnék en is babara zoknit, ha mas nem akar, hat szíve joga

2017. szept. 16. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
17%

14- es

"4,5 hónapos a lányom és csonttá volt fagyva a lába 35 fok alatt, úgyhogy szinte egész nyáron volt rajta zokni."

Akkor rohadt sokat ert a zokni, ugye ? Itt latszik, hogy semmi koze hozza ...

2017. szept. 16. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Az én fiamnak torokgyulladása lett. ? Pedig olyannyira hideg sevolt mostanában. Ezt csak azért mondom, mert tényleg hamarabb képesek megfazni megbetegedni stb. Én akkor adok rá zoknit, ha rajtam is van. Kicsit pacsalt a vízben, aztán nem lett atoltoztetve! Ennyitol lett torokgyuszink. Én úgy gondoltam nincs olyan hideg, majd megszarad rajta az a ruha. De ahhoz pont elég volt, hogy megbetegedjen.
2017. szept. 16. 21:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Te nagyokos (hogy mást ne mondjak) 16-os, akkor volt fagyos a lába, ha megpróbáltam zokni nélkül tartani. Néhány perc után adtam rá.
2017. szept. 16. 21:52
 19/20 anonim ***** válasza:
41%
A torokgyulladást vírus vagy baktérium okozbatja nem a hideg.
2017. szept. 16. 23:12
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Óriási tapsot annak a válaszolónak, aki szerint a vizes zoknitól lett torokgyulladása a gyereknek.
2017. szept. 17. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!