Mi a teendő ilyenkor? Tudnátok nekem tanácsokat adni?
Szerintem is csak szeparációs szorongás, fél, hogy elhagyod. Vagy ha ő megy mindig visszanéz, hogy te ott vagy -e még, mert akkor ő fél, hogy elhagy. Ez ilyen időszak, majd kinövi. Probáld meg kicsit többször apára, nagyikra hagyni,mindig kicsit hosszabb időre. Ha kimész a szóbából, kösd valamilyen tevékenységhez, hogy mennyi idő múlva mész vissza. Pl: anya kitereget és utána visszajön.
Alvásnál a cici helyett probálkozz cumival (ne kövezzetek meg, nekem nem volt tejem, és elfogadta a cumit, egy picit kézzel a szájában kell tartani, akkor nem köpi ki azonnal) de ez csak egy tanács. A gyakori alvást szerintem meg kellene említeni dokinak, hátha valamilyen vitamin hiány áll mögotte tényleg.
Baba-mama klub nélkül is van szocializalódás. Nálunk a környékben nincs ilyesmi, és szocializálódtak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!