Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a teendő ilyenkor? Tudnátok...

Mi a teendő ilyenkor? Tudnátok nekem tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
1 éves lányom nem marad meg senkinél,senkivel (de még egy légtérben sem ha én ott vagyok).Nyaraltak nálunk gyerekek,édesanyám,anyósomék jöttek,de a helyzet nem javult,még inkább romlott.Jövőre bölcsibe megy,félek előre.Az az igazság,hogy Baba-mama klubba s társaiba meg nekem nincs kedvem járni,így meg főleg,hogy látom,a vele egykorúakkal,de még a nagyobbakkal max.a 10 fölöttiekkel van el,ott is csak azzal akit kedvel úm.Sem tesómmal,sem a féltesójával nem maradt meg a szobában,úgy hogy apa vagy én ne lettünk volna ott.A nagyszülők meg szinte reménytelenek :-( Az alvásról,pelenkázásról nem is beszélve.Aludni cicin-cicivel (ő vele cumizik),pelenkázásnál ordít.Fel sem veszik így majd a bölcsibe.S az a baj,jelét sem mutatja a változásnak...
2017. szept. 2. 07:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem aludna el a foglalkozáson,mert még mindig nem tud magától elaludni!Vagy cici kell neki vagy valami mozgó jármű ld.babakocsi,autó,hordozó... 😂
2017. szept. 2. 13:58
 12/12 anonim válasza:

Szerintem is csak szeparációs szorongás, fél, hogy elhagyod. Vagy ha ő megy mindig visszanéz, hogy te ott vagy -e még, mert akkor ő fél, hogy elhagy. Ez ilyen időszak, majd kinövi. Probáld meg kicsit többször apára, nagyikra hagyni,mindig kicsit hosszabb időre. Ha kimész a szóbából, kösd valamilyen tevékenységhez, hogy mennyi idő múlva mész vissza. Pl: anya kitereget és utána visszajön.

Alvásnál a cici helyett probálkozz cumival (ne kövezzetek meg, nekem nem volt tejem, és elfogadta a cumit, egy picit kézzel a szájában kell tartani, akkor nem köpi ki azonnal) de ez csak egy tanács. A gyakori alvást szerintem meg kellene említeni dokinak, hátha valamilyen vitamin hiány áll mögotte tényleg.

Baba-mama klub nélkül is van szocializalódás. Nálunk a környékben nincs ilyesmi, és szocializálódtak a gyerekek.

2017. szept. 3. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!