Azt mondták a kutyám állterhes. Ilyenkor mire figyeljek oda? Mi a teendö? és jo tanácsokat is elfogadok ha valaki tapasztalt már ilyet.
Napokig nem evett a kutyám és jött az emlőiből a tej és a plüss állatait(játékait) elkezdte szoptatni.
Tapasztalt már valaki hasonlót a kutyájánál?
Plüssöket elrakni.
Állatorvossal beszélni az ivartalanítás időpontjáról.
Nekem a magyar vizslám volt álterhes. Ugyanígy viselkedett, ahogy leírtad. Nekünk az orvos nem mondott rá semmit, végül annyira beleőrült az egészbe, hogy megharapta a szomszéd gyereket. Sajnos rajta már nem lehetett segíteni, altatás lett a vége.
Ezt azért meséltem el, hogy tudd, mire számíthatsz, ha nem cselekszel.
Nekem is volt állvemhes a kutyám, annyi hogy neki nem volt tej szerencsére időben észrevettem. A játékait elvettem, és minden nap elmentem vele hosszú túrára. Az erdő nagyon jót tett neki elterelte a figyelmét csak szimatolt meg szaladgált. Ilyenkor nagyon bújósak de nem szabad őket babusgatni. A kaja adagból is vissza kell venni...az is segíthet.
Én úgy tudom hogyha már teje is jön akkor ott már dokihoz kell fordulni van aki gyógyszert kap van aki szurit.
Véglegesen ezt megszüntetni ivartalanítással lehet. Az én drágámmal is az lett és nem bántam meg sokkal jobb így neki, és persze nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!