Mi a teendő ilyenkor? Tudnátok nekem tanácsokat adni?
Jövőre megy, nem most...
Csak nézz már vissza az elmúlt évre, mennyit fejlődött a gyereked!
Magatehetetlen csöpp csecsemőből kész kisgyerekké.
Szerinted a következő életévében kevesebbet fog?
Szeparációs szorongás: olvass utána!
Legyél vele sokat, legyen sok testkontaktus, hadd cicizzen, amikor csak akar: hamarabb lezajlik.
Kedves utolsó!
Nos.Mit is?Két klub van.Az egyik a város másik felén van,mire odaérek vele az ébredése után megint kezdhetem altatni (ő ilyen,2 órát bír ébren lenni, túlfoglalkoztatni sem lehet mert kikészül a fáradtságtól),a másik templomban van,Isteni Szűz Máriás,Jézusos foglalkozás...Te melyiket választanád...?
Ha el is alszik a foglalkozáson, neked jót tenne. Látnád, hogy más gyerekek milyenek - jobb ilyen szempontból az idegen, azt másképp látod, mint a családot -, tudnál más édesanyákkal beszélgetni.
És még ha nem is tudjátok végigcsinálni a foglalkozást, csak egy pici részét, az is plusz szocializáció a gyereknek, azzal is szokja, hogy nem csak ő van a világon. Máris kevésbé sokkoló a bölcsi gondolata. :)
1 év múlva meg az lesz a baj, hogy otthagy, rád sem hederít. :D
Ez egy ilyen korszak. 1 éves az én lányom is. Imád közösségbe lenni (nem járunk baba-mama klubba, mert nálunk nincs ilyen, de tesója sulis, be szoktunk járni), szereti a vele egykorúakat, az idősebbeket is. Nagyon nyitott, barátkozós, bárkihez odamegy... De csak akkor, ha én is ott vagyok. Itthon hiába van az apja vagy a bátyja a szobában, ha én kimegyek akár csak wcre is, jön utánam. Igazi kis matrica. Bárkivel elvan, csak legyek én is ott. Persze, ha elmegyek otthonról (pl. tesót viszem suliba, edzésre), akkor elterelhető a figyelme, akkor elvan az apjával, vagy nagyszülővel. Pelenkázás szerintem minden ilyen idős gyerkőcnél mumus. Az én lányom is utálja, közelharcot vívunk. Erre jó a bugyipelus, bár lehámozni kakinál macerás, viszont feladni könnyebb. :D
Viszont az már szerintem fura, hogy 2 óránál többet nem bír ébren lenni. Ilyen idős korban már max. 2szer kellene aludnia, ilyentájt állnak át a napi 1szeri alvásra. Nincs vashiánya, hogy ilyen sokat alszik? Éjszakátok hogy telik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!