Tudnátok adni tippeket, hogy mit csináljak, mikor alszik a lányom?

Unatkozol addig? Basszus, de jó neked. Vagy te az apja vagy? Nőtől ilyet nem hallottam még.
Végezd addig a házimunkát és az otthoni teendőidet, hogy mikor ébren van, megmaradjon rá minden időd. Vagy pihenj, akár aktívan, olvass, ha tudsz, fogadj vendéget.

En az anyuka vagyok. :)
Lanyom 3 honapos. Nem alszik sokat, 3 orankent fel, van amikor egy orat. Takaritani nem kellbmindig, mert kidolgoztam egy jo rendszert es fenntartjuk a rendet. Hetente egyszer takaritok, a het tobbi napjan csak 5-10 perces munkak vannak, pl mosogatas, mosogep beinditasa, teregetes, hajtogatas, felmosas, udvar felseprese. Fozni akkor szoktam, mikor ebren van, kijon hozzam a jarokaba es beszelek neki, mondokazok stb.. Mindig rend es tisztasag van, minden nap van fott etel, a babarol gondoskodok, sokat jatszom vele, masszirozom, baba-mama tornazunk, ma 2.5 orat setaltunk vele meg a kutyankkal, igaz ez mindennapos. Meg a locsolas van hatra, mert tegnap bogracsoztunk es maradt mara. :)
Igazabol nem unatkozom mindig, csak van amikor alszik, ledolok en is, gyorsan atfutom a facet, a messengert, a gyakorit es kifujt.. utana jon, hogy elkezdem az iratainkat rendbe szedni, ha egyedul vagyok. :D
Ne ertsetek felre, nem hanyagolom el a babamat, nagyon jol ossze lehet vele kotni a hajtogatast pl egy ruhat osszehajtok, egy puszi es ezt nagyon elvezi. Minden etetes kozott egy 5-10 perces hazimunka, torna, masszazs, seta igy kecske is jol lakik bocsanat a hasonlatert :D
Sokszor azon kapom magam, hogy mit csinaljak meg abban a maradek idomben es nem jut eszembe semmi. Sok jo otletet irtatok. Logisztikai ugyintezonek tanulok, osszel kezdodik a suli, lehet elkezdek ujra angolul tanulni, mert sok helyen elvaras a nyelv! Ez lesz a masodik evem...
Koszonom, ha megint ram tor az unatkozok erzes, elolvasom a valaszaitokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!